|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Boleča sramna kost
30.6.2008 22:52:26   
razigrana
 Ali mogoče katera ve, če je v nosečnosti boleča sramna kost nekaj normalnega ali bi se morala it pokazat k G? Moja je namreč na dopustu, pa ne bi rada ravno hodila k enemu tretjemu. Je pa bolečina najhujša zjutraj, ko vstanem iz postelje. Sem v 25 tednu nosečnosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Boleča sramna kost
1.7.2008 0:24:14   
soncek28
Pozdravljena,...

Naj ti povem,da sem imela iste težave,kar kmalu,nekje po 5 mes.nosečnosti,po moje ni nič narobe.
Jaz npr.če sem sedela pol ure in sem hotela pol vztati me je ful bolel,no sej po porodu je pa spet vse ok.user posted image
To je zato,ker user posted image pritiska,in seveda sramne kosti tudi trpijo.user posted image

srečno,in brez bolečin.

(odgovor članu razigrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2008 6:54:32   
pepa6
To  je čisto normalen pojav, kosti se ti širijo in pripravljajo na porod, zato boli.

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2008 10:28:09   
Drnula
Ni posebej nenavadno, ni pa ok če je neznosno.

Priporočljivo je, da se pravilno giblješ, da se obračaš v postelji tako da imaš kolena skupaj in tudi ko vstajaš da se preveč ne razčeperiš user posted image Majne opreznosti vendar pomaga, boli manj. Mene je.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?