Pandica -> RE: elektronska varuška TOMY (25.8.2008 13:39:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k Končno sem dobila temo, ki sem jo iskala! Zanimam se za točno tako elektronsko varuško...Sem jo videla v letaku od Pikapolonice. In me zanima nekaj stvari v zvezi z njo! - je popolnoma prenosna? Ja - ima možnost priklopa tudi na elektriko (povedano po domače: z žico) ali zgolj na baterije? Oboje, elektrika in baterije - deluje na baterije AA ali ima mogoče adapter, ki polni originalno baterijo? Ima baterije AA. - kako je kaj z dometom/sprejmom? Tam piše da je sprejem do 300m...To se mi zdi kar veliko, glede na to, da ima večina 150-200m. Meni je bilo zelo pomembno, da ima veliko metrov dometa, ker smo v veliki hiši. Super dela, nimam nobenih problemov še zaenkrat. - in kako je kaj tista funkcija - obojestranska komunikacija - uporabna? Še je ne uporabljam, ker še je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] premajhna, da bi se lahko pogovarjali. Ko otrok zraste pa se lahko uporablja tut kot voki toki. Jaz sem zadovoljna z to varuško, mi ni žal, da sem jo kupila. najlepša hvala za odgovore...mi bodo prav prišli, ker se odločam katero varuško kupiti!
|
|
|
|