Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje - prijava 30.6.2008 20:27:23
|
|
|
|
Volga
|
Delovno knjižico odnese na zavod za zaposlovanje in tam dobi nadaljnja navodila.
|
|
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje - prijava 30.6.2008 20:41:50
|
|
|
|
Majuska
|
Z delovno knjižico gre do pristojnega urada za delo, kjer ga bodo vpisali v svojo evidenco in ga seznanili s pravicami ter dolžnostmi. Najbrž ga bodo poslali tudi na en kratek seminarček na to temo, potem ga čakajo razgovori pri osebnem svetovalcu.
|
|
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje - prijava 30.6.2008 20:44:31
|
|
|
|
Šarki
|
pa pogodbo o zaposlitvi mora met sabo, pa bančno kartico, pa osebno, pa bo dobu obrazec, da ga bo nesu bivšemu delodajalcu izpolnit - plače - če je upravičen do denarnega nadomestila. odvisno kolk časa je bil zaposlen
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje - prijava 30.6.2008 20:45:25
|
|
|
|
Šarki
|
pa pogodbo nej si skopira, ker vzamejo original!!!
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje - prijava 30.6.2008 21:02:15
|
|
|
|
darja72
|
Zaposlen je bil neprekinjeno 15 let, v zadnji službi so mu pogodbo podaljšali 2x. Malce sem že preletela strani ZZZS in vidim, da je upravičen do nadomestila. Zadnji dve leti je študiral ob delu na neki visoki strokovni šoli. Lahko to kaj vpliva na pridobitev nadomestil. Sicer srčno upam, da bo spet kmalu imel delo. Išče že dobre tri mesece, ampak je kar kriza.
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje - prijava 30.6.2008 21:06:11
|
|
|
|
Šarki
|
ja, drugač full komplicirajo, če šolo delaš. ampak nej kr reče da bo študiral ob delu. nevem več kako je blo glede šole. sej drugač lah prej pokliče, pa vpraša
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje - prijava 30.6.2008 21:09:53
|
|
|
|
darja72
|
V bistvu je tik pred oddajo diplome. Najbrž to ne bi smela biti ovira ali pač. Plačujemo namreč masten stanovanjski kredit.
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje - prijava 30.6.2008 21:17:40
|
|
|
|
dulcinea
|
Se bom še jaz vrinla na to temo. Mene pa zanima, če sem prijavljena začasno pri partnerju, se moram prijavit na zavodu, kjer sem stalno prijavljena a ne? Kam se pa moram potem javljat? Ker jaz bi tukaj, kjer sem začasno prijavljena, iskala službo... Tudi 100 km se it javljat in na razne seminarje se mi ne da vozit.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Zavod za zaposlovanje - prijava 1.7.2008 10:00:39
|
|
|
|
Šarki
|
na zrsz se lahko prijaviš v kraju stalnega prebivališča ali v kraju zadnje zaposlitve. nimaš druge možnosti. na seminarje pa hodiš tam kjer si prijavljena na zrsz. sej se ti ne splača prijavit edino če boš uveljavljala socialno pomoč. vsaj tako jaz mislim. lp
|
| Stran: [1] |
anoreksijaziukaAli poznaš bolezen anoreksija?Da (
97%)
Ne (
3%)
Število vseh glasov: 106Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!