Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj ne greste kampirat v Francijo? 25.7.2008 14:13:10
|
|
|
|
sazi
|
Odgovor na zastavljeno vprašanje je, da zato, ker je dosti bliže. Istra in Kvarner že mogoče, ob ostalem pa ni več take razlike. Na FR obali si v 9ih urah - sveda voziš po omejitvah. Če greš na Korčulo ali kam tja dol pa časovno nisi skoraj nič na boljšem - če sploh si. Se pa strinjam s tisto razlago glede navajenosti, domačnosti, poznavanja trgovin, izdelkov in seveda jezika.
|
|
|
|
RE: Zakaj ne greste kampirat v Francijo? 25.7.2008 14:20:29
|
|
|
|
leda
|
ne bi špekulirala okrog strahu pred neznanim in ostalih subjektivnih razlogih, ampak če se osredotočimo na stroške, bi pa rekla, da po mojih izkušnjah porabiš približno isto. letos smo kampirali na hrvaškem in je bla pot res cenejša, zato pa kamp toliko dražji...
|
|
|
|
RE: Zakaj ne greste kampirat v Francijo? 27.7.2008 12:06:47
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Lani, za Sardinijo smo se vozili 5 ur, naprej pa ladja, kar je zelo ugodno. To mi ne gre v glavo. Trajekti Jadrolinije so ful dragi. S katero družbo pa potem to pluješ in kakšne so približno cene? Nam se npr. ni splačalo iti s trajektom od splita do Pelješca. Veliko ceneje je prišlo s kombijem, zat smo se kar peljali. Pa tudi lepo se mi zdi z avta opazovat okolje okoli sebe. Se mi zdi, da na ta način lahko ful spoznaš državo. Če obvoziš Hrvaško po jadranski magistrali, je res krasno. Vsi se ustavljajo in slikajo, ker so res pravljični razgledi.
|
|
RE: Zakaj ne greste kampirat v Francijo? 27.7.2008 12:08:09
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi Na FR obali si v 9ih urah - sveda voziš po omejitvah. Če greš na Korčulo ali kam tja dol pa časovno nisi skoraj nič na boljšem - če sploh si. Mi smo se do Ploč, kjer je trajekt za Pelješac (Korčula je takoj poleg Pelješca), vozili 8 ur.
|
|
RE: Zakaj ne greste kampirat v Francijo? 27.7.2008 21:50:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam s tistimi, ki pravijo, da so kampi na Hr dragi. Sicer nisem gledala še cen v drugih državah, ampak po opisu sodeč drugje niso dražji. Mi še nismo šli na dopust drugam kakor na Hr, točno zaradi tega; sporazumevanja, trgovine, bližina SLo...mogoče pa le kdaj zaidemo kam drugam. lp
|
|
|
PleničkaInes_LKdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?pred 1. letom (
15%)
med 12. in 18, mesecem (
21%)
po 18 mesecu (
64%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!