Lok... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

polona2 -> Lok... (24.2.2005 15:04:01)

Kupujem marelo in sem v Toysovem katalog odkrila eno :love:, moti me samo, ker nima loka,
ali ga bom pogrešala, ima mogoče kdo voziček ali marelo brez loka? Kako se kaj obnese? Otrok mora biti najbrž vedno privezan, če pa je na vozičku lok, pa to ni potrebno :zmeden:, hmmm8), ne vem, kaj naj???

Lenny -> Lok... (24.2.2005 15:05:59)

Mi jo imamo. Pri nas se je privezovanje veliko bolj obneslo,ker je mali na tavelikem vozičku zelo hitro tudi čez lok plezal, tako da je moral biti v vsakem primeru privezan.

Seven* -> Lok... (24.2.2005 15:42:49)

Kot si verjetno ze sama ugotovila ni nobena marela popolna. Lok pomojem ni bistven. Mi ga zaenkrat sploh ne uporabljamo (8 mesecev)...

dory -> Lok... (24.2.2005 15:46:09)

Jaz ze sto let kupujem tole marelo...zdele v toysu gledam ce je kej pametnega..ce ne grem pa v infantinota po maxi cosi taxi...klinc pa lok...sej je 5-tockovno privezan in usel mi ziher ne bo...mi je tudi pomembno,da je marela res minimalna in maxi cosi to je ..pa se akcije so tko da je 24k sit...10jurckov znizani,kar se pomoje ze splaca :):bravo:

polona2 -> Lok... (24.2.2005 16:05:25)

Maxi taxi mi je drugače tudi všeč, samo strehica se mi zdi malo "grande" , najbrž se bom kar za Chiccotovega odločila (Toys katalog str.29 zg.), ima vse (razen loka-ki ni bistven...)
Hvala za odgovore, lep pozdrav :rozica: !

tinadvojčica -> Lok... (24.2.2005 21:31:24)

Mi bomo pa kupili tistega iz Toysovega kataloga ki je ful rozast.Ful mi je luštkan.

pravljica -> Lok... (25.2.2005 9:56:11)

men je bil pa pri prvi lok zelo pomemben...sem tudi tokrat iskala samo voziček z lokom...tiste trake za privezat sem ven pobrala, ker jih nisem nikoli uporabljala, je bil dost lok...ni blo nikol problema, da bi mi malečka hotla kam pobegnit, da bi jo mogla zato privezat...kdaj? med vožnjo :zmeden: ne vem no...na mestu me pa ni motlo, da je sama ven pa noter plezala, ko je bla dost velika

TARA in MAJ -> Lok... (25.2.2005 10:36:04)

Mi smo kupili Zappa čudovit za malo večje malčke je izredno vodljiv najhen idealn za v avto in potovanja:bravo:

polona2 -> Lok... (25.2.2005 11:58:25)

Samo se ne da položit, :zmeden:, a imam napačne informacije :zmeden:...

malika -> Lok... (25.2.2005 12:08:22)

če je tvoj navajen, da je privezan v vozičku, potem loka ne boš pogrešala. Jaz sem mojega tako navadila, da ga nisem nikoli privezala (butasta mama) in ko sem ga potem enkrat hotela, je skoraj znorel.
Kupili smo pa Baby welt mislim da model Indiana alu in je tako super globoka marela, da paskov sploh ne bi rabili. Kupili smo ga v Infantinu za 25.000 sit.

Stran: [1]