malania -> RE: epilator (9.7.2008 11:22:55)
|
Pozdravljene! Tudi jaz sem si kupla svojo ''mašinco'' pred parimi leti. Vem, da sem dala nekaj čez 20 000 ex SIT - samo zato, ker sem mislila, da če bo pa najbolj kul, ne bo toliko bolelo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (ima prav tako nastavek za hlajenje). Je pa od Phillipsa. No, moja kariera ni bila najbolj bleščeča, saj sem ga uporabljala redko, samo zato, ker me je takoooo bolelo. Poskušala sem vse možne finte, s hlajenjem, slušalkami z glasno muziko v ušesih... nič od nič, komaj da sem prišla do kolen. No, če ne drugega sem uporabljala nastavek za brivnik, ki ti dlakice pobrije. Letos pa sem se odločila, da bom šla h kozmetičarki, na voskanje. In res, po tem, se lahko lažje z epilatorjem, saj je dlakic manj, pa ne boli toliko, moram pa iti še h kozmetičarki parkrat, da se privadim še na druge dele telesa (stegna, pod pazduho). Glede vraščanja. Jaz imam zraven tudi nek nastavek za piling, ki ga včasih uporabljam. Najlažje pa mi je, da vraščene dlakice pocukam ven z navadno iglo in jih potem z mašinco pocukam ven.
|
|
|
|