|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majhen trebuh v nosečnosti
30.6.2008 12:01:59   
suzana25
Zdravo!!Mene pa zanima kakšen trebušček imate v osmem mesecu,a je ogromen,al je bl majhen.Pred zanositvijo sem imela 60 kg,zdej jih imam pa 80kg,pa imam kljub temu majhen trebušček.A tud vam ginekolog ne pove,kok je dete veliko?Men pravi,da lahko pove sam koliko je težak.Moje dete je blo pred enim tednom težak 2700g.Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.

Suzanauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: majhen trebuh v nosečnosti
30.6.2008 12:20:46   
gaya24
Velikost trebuha ni nek pokazatelj kako velik je plod. Verjetno nosiš bolj v križu in imaš zato manjši trebušček. 

(odgovor članu suzana25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2008 13:06:58   
frutka_
Ko govoriš o  nosečnosti, govori v tednih. Torej noseča sem 30tednov recimo. Otrok se namreč na kocu redi po 200g/teden ali več in so razlike v tednih ogromne.
Velikost trebuha ni merilo za velikost otroka. Večji trebuh ne pomeni večjega otroka. Če si visoka ženksa potem je logično, da ima otrok več prostora in boš morda imela manjši trebuh. Obseg trebuha na dan poroda pri meni je bil 95cm. To je zelo malo. Trebuh je bil "premajhen" za kar 4tedne. Otrok je imel kljub temu skoraj 4kile in 53cm.
Gin. res določa je približno težo ploda ne pa tudi velikosti. Pomembnejše so druge meritve (obseg glavice, trebuška in dolžina stegnenice).

(odgovor članu suzana25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2008 13:49:34   
suzana25
Hvala Gaya za odgovor.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2008 13:51:17   
suzana25
Hvala frutka za odgovor.Noseča sem pa 36 tednov.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2008 14:24:55   
Mlada mamica
Ko govoriš o nosečnosti, govori v tednih. Torej noseča sem 30tednov recimo.

Zakaj pa to?user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2008 14:47:52   
glen
Jaz sem imela v user posted image zelo majhen trebuh in sem se v celi nosečnosti zredila za 9 kg.Moja princeska pa je bila velika 56 cm in težka 4100 kg,še babica ni mogla verjet kje sem jo imela glede na to da sem imela res mali trebuh.

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2008 16:16:57   
cursa
IZVIRNO SPOROČILO: Mlada mamica

Ko govoriš o nosečnosti, govori v tednih. Torej noseča sem 30tednov recimo.

Zakaj pa to?user posted image

Lažje je, če se govori o tednih. Če rečeš, da si v petem mesecu, je lahko to 18 tednov ali pa 22. Kar pa je v otročkovem razvoju že velika razlika.

< Sporočilo je popravil cursa -- 30.6.2008 16:17:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2008 17:38:22   
Mlada mamica
Aha,hvala da si mi razložla,zaj mi je jasno ja zakaj,ker jaz avtomatsko vsem v mescih govorim...

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2008 17:54:14   
cursa
Ni za kaj! user posted image Zato pa smo na forumu, da si izmenjujemo mnenja.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
30.6.2008 21:06:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 11
30.6.2008 21:10:58   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Aha,hvala da si mi razložla,zaj mi je jasno ja zakaj,ker jaz avtomatsko vsem v mescih govorim...

Kaj v materinsko ti G tud v mesecih piše??user posted image ( npr. 7 mesecev tri četrtineuser posted image )

jaz sem v obeh nosečnostih striktno govorila v mesecih - tole štetje tednov mi je bilo čisto odveč, pa materinska gor al pa dol.  7 mesecev in 3 četrtine je pa 7 mesecev in tri tedneuser posted image  simpl

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.6.2008 21:18:34   
BAMBINA_
Jaz sem se iz začetnih 50 kg zredila na 75 kg (torej 25 kg!! user posted image   vendar je trebuh ob porodu meril le okoli 100 cm. Mali je imel 3390 g in 52 cm; torej čisto povprečen.

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 30.6.2008 21:19:01 >

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu suzana25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.6.2008 21:23:34   
Anonimen
Tudi jaz sem imela majhen trebuh, pa je vse ok. Sine je imel 3640g in 52cm. user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.6.2008 21:24:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Kaj v materinsko ti G tud v mesecih piše??user posted image ( npr. 7 mesecev tri četrtineuser posted image )

jaz sem v obeh nosečnostih striktno govorila v mesecih

Enako. S tedni se sploh nisem ukvarjala. Hb, da nisem imela rr, je bilo takoj eno racunanje manj user posted image .

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.6.2008 21:24:45   
pajčolanka
jaz  sem recimo v 21tednu ampak ponavadi rečem da smo začeli s 6 mescom,  al pa sm rekla počasi bomo konc 5ega mesca itd...na tak način povem...
drugače pa sem bila danes na morfologiji in ko sm vprašala koliko je velik je rekel da mi ne more povedat ker je otrok zdaj že tako velik da ga ne more celega zmerit ker je prepognjen. lahko je povedal samo težo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.7.2008 10:23:33   
Anonimen
Moja G pa mi je vedno povedla iz tistega okroglega koledarčka kolk naj bi bil velik in težek, ampak to sem jaz šele pol pogruntala ko sem jo enkrat vidla, kam gleda, prej sem bla pa sveto prepričana, da ona izmeri na podlagi dolžine stegnenice pa obsega trebuščka in glavice. Mi je pa vedno napisala v materinsko SF-27 cm naprimer ali pa SF 37cm....imam pa majhen trebuh saj sem se od prvič ko me je tehtala pa do včeraj(danes je pdp) zredila za 9kg, ampak jaz nisem ravno suhica, glede tega sem kar vesela, da ni šlo preveč gor, je pa tut meni čudno oz. včasih kr malo zoprno ko me vsi gledajo v trebuh in se čudijo kako majhen je, pdp pa danes....mah, ziher je vse ok, drugače bi nam G kaj rekli....

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.7.2008 10:50:41   
Anonimen
Moja G pa mi je vedno povedla iz tistega okroglega koledarčka kolk naj bi bil velik in težek,

Ja kolk naj bi bil (povprečje) in ne koliko je dejansko bil, za to potrebuje ultrazvok. Ne vem, pa v čem je fora, da prepisuje povprečne vrednosti v MK... Mislim, kaj si lahko človek s tem pomaga?
Drugače pa velikost trebuha res ni nujno tudi pokazatelj velikosti user posted image , predvsem je odvisno kje ga nosiš.

< Sporočilo je popravil Miša99 -- 1.7.2008 10:51:39 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
1.7.2008 16:24:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?