|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam z 2. letnico - izleti po Sloveniji
30.6.2008 8:32:05   
petruska
Prosim, če mi lahko svetujete kam z 2. letnim otrokom po Sloveniji. Zanimajo me enodnevni izleti, kje je kaj zanimivega. Verjetno je za Postojnsko jamo še prezgodaj? Kje je recimo veliko igral, pa da ni kakšne glavne ceste prebl
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam z 2. letnico - izleti po Sloveniji
30.6.2008 9:17:36   
Jančika_
Živalski vrt, Logarska dolina, Rogla.

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2008 9:51:21   
blak
Mi smo bili sedaj par dni v Kranjski Gori. Igral je veliko (pri hotelu Lek, pri hotelu Kompas, na "snežni" plaži), imaš tobogane, plezala, gugalnice, napihljiv grad, trampoline, peskovnik.  Šli smo tudi na Besno pehto in Bedančevo drčo (poglej si malo, kaj to je), ki sta primerni tako za male kot za velike. Če radi kolesarite, vzemite s seboj še kolesa, saj imaš luštne kolesarske proge na eni strani do Planice in na drugi do Mojstrane. Mi smo bili navdušeni!user posted image

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2008 10:07:20   
pomar*ANČA*
arboretum volčji potok

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2008 12:23:14   
gaya24
Kaj pa kakšne toplice, naprimer terme Olimija in potem si greste še ogledat tovarno čokolade in škratkovo deželo, ki je čisto blizu teh toplic

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?