Abra -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (7.7.2008 20:49:31)
|
Čvekulje [sm=smiley1.gif] sem čez dan samo nahitrco poškilila, kako je z Rubin, pa ni blo časa pisat. Pikovit, pol uživata ta teden [sm=smiley1.gif] midva še ne veva, kako bo z morjem za naprej. Še dobro, da sva bla vsaj en eden, pot do tja kar traja, pa zelo slabo cesto imamo, zato naju mal skrbi, če bi se spet kej zgodilo. Če bi zadnjič na morju začela krvavet, bi se mi kar zmešalo [sm=smiley36.gif] kakšnega ginekologa glih ni na dohvatu ruke [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mlinčka, jaz tut bemtim s tabo! Naslednjič pa nujno zahtevaj ICSI. Pija, sta si vso sladkobo zaslužila [sm=smiley1.gif] firbec sem pa jaz tut! slikce!!! hvala za pujsa, zdaj je spet ok, kaj je blo prejšnji teden, se mi ne sanja. Mango pa meni ne paše več, sem ravno včeraj enega stran vrgla, ker je zgnil ... v tej vročini lubenica rula o Dakec [sm=smiley31.gif] prav lepo te je spet brat. Smo te ful pogrešali. Pa seveda čestitke, res sem vesela, da vama je ratalo. Rubin [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] važno, da srček bije, samo to je zdaj pomembno! O rumenjakovem obročku nič ne vem, če se prav spomnim je Pušenjak enkrat pisal, da ga eni imajo eni ne [sm=zmeden.gif] lahko, da sem tudi kaj zamešala, je pa komentiral, da to nič ne vpliva in ni pomembno in kaj sploh nekateri G to omenjajo... pač je malo manjši, tudi vrednost hormona si imela nizko, je očitno na začetku malo zaspal, pol se pa je odločil, da bo živel. Važno, da srček bije, samo o je pomembno pri tej starosti. Bom še naprej držala pesti! Hope, a veš, da je bla na siolu tut ta novica, le da od francoskih znanstvenikov. evo, sem poiskala http://www.siol.net/svet/zanimivosti/2008/07/bioloska_ura_moskih.aspx O, ste že na pol preseljeni, še malo pa se ne boš več izpod palme oglašala [sm=smiley13.gif] Gigi, bravo za tečko, zdaj pa lahko spet tikerček naštimaš [sm=smiley36.gif] moj je jemal koencim10, selen-cink in evitol. Kake posebne diete pa ni imel [sm=jezicek.gif] da mu majonezo zaplenem [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sicer ne kadi, pivo pije samo na morju, letos pa itak bolj malo žurava, da kaj drugega tut ne.. Jaz sem Pa Pušenjaka vprašala, če naj še povečam dozo prometriuma, pa je rekel, da sem že itak na najvišji dozi ... kao ni ok jemat več, sicer tut v navodilih piše max 400mg [sm=zmeden.gif] nokes, kdaj boš zdej lulala? Sicer ni nujno, da s prvim jutranjim urinom, je pa takrat največ hormona, zato je takrat najbolj ziher. Mišmiš [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] kar 3 zmrznjenčke. Super, pa že avgusta bomo navijali [sm=bravo.gif] Ledenka, nate tudi vreme tko vpliva? Mene je tudi danes spet ful glava bolela. Te nevihte so pa res tu mač. Sem danes na Prulah vidla par avtov, kako so imeli veje zapičene v šipe. Kot, da bi nož zaril ... kaka sila je to mogla bit.
|
|
|
|