lučka 25 -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (28.8.2008 18:11:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Žiži, shuka, zarja hvala za želje po okrevanju. Operacija ni bila tako huda. Šla pa je po pričakovanjih. Spememba je bila samo v levem in desnem jajcevodu. Torej na izvidih iz Celja mi je pisalo da je levi jajcevod totalno zanič, desni pa normalno prehoden, tu pa se je pokazalo ravno obratno. Torej desni kaput, levi pa normale. Tako so mi desni jajcevod zamašili, da se ne bi več nabirala strupena tekočina v njem in se iztekala v maternico in bi bili pogoji za vgnezditev slabi. To pa je tudi vse kar so delali. Arneja ne bit črnogleda.Glej za mano je že več postopkov pa še nisem obupala. Zato glavo pokonci in pogumno v postopek. Pa le pojdi k tistemu bioenergetiku, ki te je pomiril, daboš šla lazje skozi vse to. To folijo za celulit in špehec pa bi tudi jaz rabila. Bom poskusila v bližnji prihodnosti. bambi, važno je da so uredili vse skupaj. Pa počivaj. Saj veš kako je po laparo, počasi stonjuj ritem napora,... Pa malo se pocrkljaj, pusti razvajat. Pa sj si že šla skozi to in veš kako gre. Sem pa vesela, ko vidim kako si optimistišna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|