Abra -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (6.7.2008 9:50:46)
|
Gigi, knjige ti še ne morem posodi, jo še Dajamaja bere, čeprav sem prepričana, da je ne rabiš, glede na to, da ti je v prvem postopku ratalo, bo v drugem tut. Ne vem, kje je pri vaju problem, knjiga govori o nepojasnjeni neplodnosti in ponavljajočih ss. Daisy, pri takem vremenu ni čudno, da te vse živo daje. Pridno nabiraj čebelce, pa bo kmalu bolje. Pazi le, da ti ne bo ozon preveč v glavo stopu [sm=smiley36.gif] Rubin, držim pesti za jutri! Utrujenost je dober znak, to je tudi vse kar je mene doletelo. Sej je čisto fajn, če ti ni slabo. Je že ta vročina dovolj, zato slabosti pa res nič ne pogrešam [sm=smiley36.gif] Gita [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] lepo število, zdaj so se pa že lepo oplodila [sm=smiley1.gif] Dajamaja, pa sem ravno Gigi napisala, da še bereš [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a misliš, da bi jaz kar Rešu knjigo posodila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] bi mu jo morala pred dopustom nest, da mu zdaj ne bi blo dolgčas [sm=smiley36.gif] Kakšnih hlač si pa jaz po netu ne upam kupovat, moram probat, sej si me vidla [sm=smiley36.gif] pa tut jaz sem tko zahtevna, si raje nč ne kupim, če ni ravno to, kar si želim... sploh kake enobarvne stvari mi ne sedejo najbolje, sem k en otrok, pa sej si me vidla .. [sm=jezicek.gif] tut oblečena tko [sm=smiley36.gif] Sem pa še vedno persilka, arielka, weiseriese .... sem prav vesela, da se je nehalo. Pija, ti si že nazaj?? Kratko in sladko? [sm=smiley1.gif] Boš kaj poročala, pa kakšno slikco nalimala, pa poročno moramo še tudi videt [sm=smiley1.gif] Oktavija, bemti! [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d015.gif[/img] ta tečka pa res ne ve, kdaj ni zaželjena. [sm=smiley31.gif] Grethy pa najbrž že greje otročka? [sm=smiley1.gif] Držim pesti za vse!
|
|
|
|