mismis -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (30.6.2008 19:51:40)
|
Lana08 zdej, ko vemo kdo je kdo, ti še enkrat izrekam dobrodošlico med nami čakalkami, špikarkami, trepetalkami in nosečkami. Ja na tej temi so zbrane vse... Če boš septembra klicala za datum tečke, zna biti, da boš oktobra na vrsti. Saj tako je bilo pri meni. Lani septembra sem klicala, oktobra pa smo že štartali s postopkom. Sploh pa konec leta vzamejo zelo veliko žensk v postopek, da izkoristijo kvoto. Sama dolžina postopka je pa res odvisna od več dejavnikov, kot ti je že Žižek napisala. Jaz imam 33 let in sem bila obakrat v kratkem postopku. Mislim, da mene tudi ne bodo dali nikoli v dolgega, glede na to, da že v kratkem postopku reagiram tako, kot nekatere ženske v dolgem. Za samo dolžino postopka, ti bo pa itak sestra Blanka povedala. Ampak se ne boj, ko enkrat začneš s špikanjem mimogrede mine, ne glede na to ali je dolgi ali kratki postopek. In že si med trepetalkami. Pri katerem doktorju pa si na GK LJ? Ali želiš, da te uvrstimo tudi na naš seznam, da te bodo lahko skupaj z ostalimi spodbujale?
|
|
|
|