Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 20:12:06
|
|
|
|
mismis
|
večer,... jaz sem danes taka lenoba, da se mi tudi za mizo ne da sedeti. Uglavnom, dekliščina je bila fajn, Pikovit vas vse lepo pozdravlja in drži pesti za vas. Blanč - UZ Lučka25 - UZ Punce jutri vam želim uspešen UZ. Zdej grem pa nazaj kavčat, se beremo jutri
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 20:20:26
|
|
|
|
sonček85
|
oktavija:nori skuter.Tudi midva z dragim sva ga imela ,a sva ga prodala 2 leti nazaj.Pa tako lepo se je bilo voziti z njim
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 20:55:57
|
|
|
|
gloria
|
Blanč - UZ Lučka25 - UZ ....jaz tudi
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 21:21:23
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Blanč - UZ Lučka25 - UZ Punce jutri vam želim uspešen UZ. Jaz tudi .
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 21:33:48
|
|
|
|
lučka 25
|
Blanč - UZ Lučka25 - UZ Punce jutri vam želim uspešen UZ. Hvala vsem puncam za navijanje. Seveda pa tudi jaz navijam za Blanč.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 21:36:47
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Blanč - UZ Lučka25 - UZ ....jaz tudi tudi tudi
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 22:37:23
|
|
|
|
baci
|
Blanč - UZ Lučka25 - UZ veliko sreče jutri
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 22:40:54
|
|
|
|
baci
|
Zakaj pa kar 3 mesece? Meni so dali samo 1 mesec ...čudno. Dipherelin nima veze s tvojim ciklusom, saj ti zaradi tega da je reden dajo femoden. Dipherelin in Gonal jemlješ sočasno-TAKO KOT TI PIŠE NA TERMINSKEM LISTU!!! ja nevem,po onem terminskem listu sem padla v tisti termin,no bolj natančno 2,5meseca sem jedla,ker mi jih je zdaj nekaj ostalo!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 23:03:46
|
|
|
|
lara light
|
Pohajačica doma! Cel spis sem imela za vsako...zgleda, da sem bila predolga in me je vrglo ven in jasno vse zbrisalo...grrrr! Blanč in lučka, držim pesti za ju3! Shuki, hvala! Mismis, hvala za pozdrave! Vsem lepo noč!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 23:20:41
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Blanč - UZ Lučka25 - UZ ....jaz tudi jz tut ... jz tut
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 24.8.2008 23:22:17
|
|
|
|
Grethy
|
bambika dobro opravi jutri, če ti bo dolgčas pa le žvrcni
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 6:20:49
|
|
|
|
lučka 25
|
Dobro jutro punce. Eno kavico, za boljše funkcioniranje sem vam skuhala. Zdaj pa poročam, kako sem opravila. Imam dva vodilna folikla, ki sta velika 18mm na levi strani, na desni pa so folikli premajhni in ne bodo uporabni. Tako, da jutri pade stopka, v četrtek 28.8. pa imam ob 8h punkcijo. Zdaj pa je treba samo upati, navijati,... da bosta v teh dveh foliklih dve prečudoviti celici. To so za enkrat vse informacije, zdaj pa šibam v službo. Se beremo in pišemo popoldan. Lep dan vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 6:56:02
|
|
|
|
Shuka
|
Lučka - za foliklčka, do jutri bo še zrasel, pol pa do punkcije bo idealen. V četrtek bomo pa s tabo na punkciji
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 6:56:20
|
|
|
|
Shuka
|
Dobro jutro
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 6:57:27
|
|
|
|
Shuka
|
Blanč - UZ Na uspešen UZ.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 7:30:14
|
|
|
|
želvica99
|
Dobro jutro,tole je pa redko, da ni blo zvečer ene dolge debate Očitno ste se vse . Blanč za UZ, Lučka super za folikla, držim pesti, da sta najboljša in da bosta ven prišli dve lepi celici ...pa hvala za kavico.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 7:38:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Lučka - za foliklčka, do jutri bo še zrasel, pol pa do punkcije bo idealen. V četrtek bomo pa s tabo na punkciji Bravo Lučka... Dobro jutro vsem babikam.........lep dan vam želim
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 7:41:50
|
|
|
|
zarja1
|
Oktavija lep skuterček.......sam ni zate. Ti zdaj raje počivaj in pazi nase in svojo . Kdaj točno pade test?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 7:59:09
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro drage moje! Ena kavica in kak čajček , bi se prilegla.... Blanč - UZ Lučka25 - UZ Dobro zrihtajte na UZ!!!! Zarja1.... sej sem samo dva kroga naredila mi dragi ni pustil več, ker je tudi on mnenja da ni zdaj skuter za mene.... no sej imata prav... bom še naprej pridna in nebom vozila skuterja... vozila bom pa svojo formulo.... Zarja1 jaz grem danes v MB čist privat popoldan, tak da če imaš čas za kofi kar povej.... Testek pade najverjetneje 7.9.2008, če bom dovolj močnega katarakterja da bom izdržala do takrat ali pa če me teta ne obišče prej....
< Sporočilo je popravil oktavija -- 25.8.2008 8:02:07 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 8:06:03
|
|
|
|
dajamaja
|
Jutro! Bravo Zarja Zdejše pa Blanch z dobrimi novičkami!!!! Vsem lep dan!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 8:20:19
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro deklice Lučka za folikla. Ma super celice bojo, ti povem. Na punkciji se pa vedno še kakšna najde Blanči draga mislimo nate. Punčke želim vam lep dan
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 8:24:31
|
|
|
|
lara light
|
Dobro jutro lepotičke moje! IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutro deklice Lučka za folikla. Ma super celice bojo, ti povem. Na punkciji se pa vedno še kakšna najde Blanči draga mislimo nate. Punčke želim vam lep dan Lučka, super, gigi ima še kako prav!! Blanč Lep dan, kisses!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 8:41:27
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Jutro drage moje! Ena kavica in kak čajček , bi se prilegla.... Blanč - UZ Lučka25 - UZ Dobro zrihtajte na UZ!!!! Zarja1.... sej sem samo dva kroga naredila mi dragi ni pustil več, ker je tudi on mnenja da ni zdaj skuter za mene.... no sej imata prav... bom še naprej pridna in nebom vozila skuterja... vozila bom pa svojo formulo.... Zarja1 jaz grem danes v MB čist privat popoldan, tak da če imaš čas za kofi kar povej.... Testek pade najverjetneje 7.9.2008, če bom dovolj močnega katarakterja da bom izdržala do takrat ali pa če me teta ne obišče prej.... No ironija pa taka. Jaz pa danes službeno v Celju. Skupna oglaševalska akcija z avtohišo A2S- Audi varianta. Daj če boš še ker dan tu v našem koncu me pokliči. Ti pošljem na z.s. Skuter te bo že počakal, čez 9 mesecev boš taprava zanj.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 9:02:45
|
|
|
|
mismis
|
jutro vsem skupaj.... Lučka, bravo za folile in za stopko, ne skrbi do četrtka bodo tudi tisti tamali še zrastli. Blanči, kako si mi ti, upam da si v redu opravila, mislim nate Shuka, ti pa si zgodnja, a te že muči nosečniška nespečnost Tudi vsem ostalim želim prav lep dan, zdaj pa nazaj na delo...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 25.8.2008 9:04:30
|
|
|
|
blanč
|
Punce hvala za lepe besede, ki ste mi jih namenile in hvala za navijanje za današnji UZ. Poročilo pa, saj poznate našega ata. Ja, en je vodilni »če ni cista« je rekel in nekaj drobiža na vsaki strani. Ponoven Uz imam v četrtek. Še enkrat hvala, da mislite name
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?