Abra -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (4.7.2008 9:50:09)
|
kdaj ste pa spet uspele tok napisat? čvekulje [sm=smiley36.gif] nokes, držim pesti, da je to to! V petek mora bit najin dan, pa mlinčkin, kajne? [sm=smiley1.gif] libi, prav hvaležna sem ti za svojo zgodbo. Še eno upanje več, da bo pri meni tudi tako. Čestitke tvoji punčki in lepo pozdravi našo Gretko. Mišmiš [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] še kar držim pesi, da boš napisala še eno pesem, tokrat veselo, ko bo nasmeh vsak dan bolj sladek. Z utrogestanom pa kar nadaljuj, dokler se res ne vlije. Rdeč prst ni nč, ko imaš že maraton s krvavitvami in izcedki, je to res NIČ! Dajčimajči, naj kdo usliša te besede. Jaz tut komaj čakam, da izginejo. O temperaturi pa raje ne bi. Včeraj sva šla na sladoled šele ob pol enajstih, pa nama natakar sploh ni hotel več posteči, sem bla prav jezna... a nam niso danes neke ohladitve napovedovali [sm=zmeden.gif] Pikovit, kaj se pa tebi dogaja, da tako zgodaj vstajaš zadnje čase? [sm=smiley1.gif] Mene tudi temperatura zbudi, pol se pa na kavč preselim in spim dalje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] zdej sem kot črnogorci, ko si po spanju morajo še malo odpočit [sm=smiley36.gif] Gigi, kaj naj kličem, če takrat ko dela nič ni? Pol tut locirat ne more, narest pa tut nima kaj. Na srečo nimam nobenih krčev, božam trebušček in vzpodbujam malčka naj pridno raste. Glede na to, da se krvavitev tudi ustavi, mislim (upam), da je to dober znak ... Hedi, te bom morala razočarat, ni samo peklenskih 2x 14 dni, ampak se to kar vleče [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pravzaprav pravijo, da se je šele začelo, za celo življenje [sm=smiley1.gif] O barvanju marsikaj nakladajo, Pušenjak pravi, da so to babje čenče. Po ET nekako ne priporočajo ... to je tut tko ... jaz sem si barvala po punkciji in pred et, ko so bli otroci v laboratoriju, po prvem uz pa spet, drug teden bo morala bit spet akcija, ker mi zdej lasje še hitreje rastejo in so 4 tedni že kar kriza... no Pušenjak pravi, da zadeva niti pod razno ne pride v kri in zato nima plodu kaj škodit. Če tebi ne, tudi plodu ne. Kajši, hvala. Jaz sploh ne vem več, kaj se mi dogaja. Zjutraj, pri prvem vstajanju je blo roza na papirju, zdaj pa nič več.
|
|
|
|