Abra -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (18.8.2008 19:14:55)
|
Čvekice [sm=smiley1.gif] kolko ste spet napisale [sm=smiley1.gif] nisem vas hotla zanemarjat, čas včasih (zdej kar na srečo) ful hitro mine. Čez vikend sem imela sestrico na obisku, sem se z njo načvekala, pa še cel kup perila mi je zlikala. Upam, da kmalu spet pride.[sm=smiley1.gif] Sem samo malo preletela, in vidla, da je naša zlata ribica že rodila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čestitke!!! Sploh se mi ni zdelo, da je že na vrsti, zdaj bo pa res že Gloria! Pa novo nosečko [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jupii Sonček2! Očitno si rabla samo datum na GK, pa je ratalo [sm=smiley1.gif] Lepo in mirno nosečnost! Zarja, gre vseeno vse počasi [sm=smiley13.gif] res dolgo traja, a dokler dohtarji še upajo, moraš tudi ti. Drugače bo pa september res tvoj mesec. Takrat bo še večja družba tuki. Oktavija, [sm=bravo.gif] za stopko [sm=smiley1.gif] Pikovit, naša nevestica, spet na morčka šibaš [sm=smiley1.gif] da ne boš pred poroko pozabila domov prit [sm=smiley1.gif] Lara, tečka velikokrat zamuja po dipherelinu. Upam, da ti ne bo treba še enkrat k Rešu. Gigi, sem ravno prebrala tvoj zadnji post. Moški vedno skup držijo [sm=smiley36.gif] in dokler je spermiogram ok je vedno vse z njimi ok, vsaj tko dohtarji ... me pa imamo še lepo zalogo celic, pa redne ovulacije, lepo sluznico in vse štima, pa smo vza vse krive [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ti tvojemu kar lepo razloži, da pol genetskega materiala on prispeva in če moraš ti vse živo jest, bo pa še on [sm=smiley36.gif] Upam, da nisem še kake pomembne novice spustila, bom jutri spet bolj prisotna [sm=smiley1.gif] Vsem prav lep pozdrav! Jutri pa navijam za Dobrovoljčico, da jo čakajo lepi zarodki in uspešen transfer in naši nosečki Hedi in Jadrnica, ki bosta vidli svoje otročke na uz
|
|
|
|