Zvezdica -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (17.8.2008 20:17:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zvezdica moja draga. Kje se ti skrivaš zadnje čase? A zdaj si tudi ti na Montiju? Si sploh ne predstavljam, ko maša tako rada močno hrano. Zdaj ni trenutek za kakšne dijete. Kar lepo po občutku draga, ne pretiravaj. Saj Monti je res zdrav, samo ni dobro, da zdej kaj psihiraš zaradi hrane. O žiži moja, nč se sekirat, da bi bila zvezdica na dieti[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] To bi bil hec, ja. Samo enkrat v življenju sem bila in to 6 m po porodu sem se lotila tiste ločevalne, zdržala 22 dni, jedla 3x več pa shujšala 8kg[sm=bravo.gif] Zvezdica je veliko, kot prej, samo da se ji zdaj vse prime. mater pa ta prometrij:) Moj možek se prehranjuje tako, jast jem vse, kar moje dete potrebuje, je pa dejstvo, da od nekdaj razmišljam tako kot monti. če izpustiš obrok je več škode kot koristi. Jast jem obilno vsaj 3x na dan, pa nikoli nisem imela težav do sedaj, ko sem šla na IVF. Sem se pač poredila, pa sej bo šlo. Ampak ta način razmišljanja...ja to bi morali prebrat vsi tisti, ki so okoli mene in stradajo, ko jast jem[sm=smiley1.gif] Kako je blo na dopustu? Sicer pa zdej sodelujem tudi na januarkah, ampak kaj ko ne morem stran od vas... Vi ste mi srce foruma. Vedno na vse najdete odg pa najboljše čvekice ste. LUČKA...navjamo zate[sm=bravo.gif] Ajsi, kje se skrivaš? Greva kaj kmalu na tisto kavico? Moj mali gre septembra v vrtec pa bova lahko v miru kako spile:) FIŠKA, ČESTITKE!!!!!!
|
|
|
|