bambi75 -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (16.8.2008 20:08:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Bambi75, pa ne da vam je streho zluknjal. Groza, prav smilite se mi. Na tekočem pa sem, upam da si s tem mislila RR, ker na piru sem itak skoz, ker je mismis naredil domačo nalogo in prebral vse za nazaj. Ja miška sem mislila na RR. Drugače pa lepo da si na tekočem tudi drugače, jaz sem si ga na dopustu tudi privoščila je bil hajniken najcenejši v Grčiji namreč. Streho pa nam ni preluknjal ni bila tako velika toča, samo kot rum kroglice , ampak je cigu odneslo in četrt strehe razkrilo, ampak 5 do 10 km od nas je bilo pa še huje čisto vse strehe razkrite in njive zravnane totalno. Baci jaz sem imela dipherline in me je kakšne tri dni na začetku mučil glavobol in slabost, ampak ne toliko da ne bi mogla v službo. Zarja in blanč pa kaj imate tak aktivne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kuza.gif[/image] vsepovsod. NAš je tudi neki mešanec zlatega prinašalca ampak mislim da je menih. Še nikoli ni šel nikamor otroke delat, še premakne se ne ko vsi drugi norijo.
|
|
|
|