Abra -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (11.8.2008 8:30:38)
|
Jutro pupke! danes je pa že akcija [sm=smiley1.gif] Jaz sem pa spet bl tko. Že od včeraj popoldne krvavim in čakam, da G začne delat (popoldne), da lahko pokličem. Ma ni miru, sem mislila, da se bo pa ja počasi nehalo, pa nič ne kaže ... Gloria, res upam, da bo čas hitro minil, predvsem pa, da se bo tudi pri meni tako lepo izšlo. Ti si bla decembra kake 2-3 tedne za mano in zdaj boš vsak čas že cartala [sm=smiley1.gif] jaz bi imela rok čez slab teden. Se ti pa res že lahko kmalu zgodi. No, čez en teden bo donošen, pol pa že lahko, kajne? Da ga ne boš predolgo čakala [sm=smiley1.gif] Lučka, ko si v postopku, si prav vesel tečke, kajne? Po suprefaktu ali podobnem pa ima navado malo zamujat. Jutri pa ne zaspat [sm=smiley36.gif] Lara, imaš ti že danes Reša? Dobro se zmeni, da lahko začnemo navijat [sm=smiley1.gif] Sonči, kako si pa ti? Tko lepo siješ [sm=smiley1.gif] Dajamaja, pa je šel hitro tvoj dopust. Ma važno, da ste že na lepšem [sm=smiley1.gif] Gretka, s temi nočnimi si pa res revca. Lahko noč, kej lepga sanjaj! Zarja, naj bo en lep folikel ok 12? Al kolko bi moral bit danes? Držim pesti, pa hitro poročaj!
|
|
|
|