netka34 -> RE: IVF/ ICSI julij, avgust (30.7.2008 21:39:24)
|
Ej hvala pupe, sej sm vedla d me boste razumele.... sam cel popoldan me je pekla vest, d si ja naše nosečke ne bi kej h srcu jemale!!! In pol glej kazen zame.....sva šla z mojim do Sestjana en tufo v morje...pa sva si privoščla bit mal več dol, ane, k moj mladiček pride jutri iz kolonije... In pol.....se okoli ozrem in.....ene par nosečnic, pa za en vrtec mladičkov...in to prav majhnih!! Sm mislna, d se bom kar zjokala!!Sm takoj uštekala, d je to kazen za moje prejšnje pisanje. Pa je šla ena mami mimo z enim cca.5 mesečnim...pa je se je mali tolk zagledu vame, d ji je hmal iz naročja vn padu, k sta šla že mal mimo....pa sej ne morm verjet!! Gloria, ful mislm nate!! Lara , zej bi bil pa res že cajt, d pokofetkava, tut nate sm mislna...le kam se je pupa zgebila!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Če misliš resno, mi piš na ZS, pa se zmenva. Zarja1, oblubm, d grem ju3 po nov kufr!! K tega res ne morem več zapret. Šivi pokajo, pa vn neki že zlo zaudarja!! Mismis, pa si ti ziher d on dela ob petkih? se mi zdi d sm bla js na tork al čet. tam....sej po mojem bom tut js lih tko nardila. Sam sm zadnč isto, pa res nism vedla....Pa me je sestra tko nakurla, d sm se hmal zjokala! Bom zej poslala mail, pa da vidmo ju3 odgovora! Sporočim!! Na zdravje tistim ki ste z mano na pivcu...danes se pije Gosser pr meni! Ln, D
|
|
|
|