timnala -> RE: plenice Lotties (16.7.2008 13:52:35)
|
Heja! Tudi jaz sem srecka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in sem se odlocila, da bom otrocka povijala v bombazke. Veliko sem prebrala na to temo na forumih o teh plenickah (racman, storklje, bambino mio). O lotties se ni veliko napisanega, tako da mi je prav dobrodoslo, ce mi bo katera se lahko kaj objasnila.. Namrec Storkljo sem odpisala, ker so vsi veliko bolj hvalili Racmane - ampak meni se zdi to res ogromna plenicka za tako malo ritko in se mi zdi, da so otrocki notr res okorni.. Potem sem se vrgla na bambino mio (po številkah in so otrocku bolj prav) in sem se ze cisto odlocila, da bom kupile te - pa sem sreca kontaktirala eno mamico, ki mi je obsirno razlozila njihovo uporabo in njihovo najvecjo slabost - prekrivne hlacke so iz plastike..brezveze potem.. Lotties so mi pa ful vsec, sam se mi zdijo pa drage..huh.. Koliko se jih pa potrebujes pa a so po stevilkah itd itd..dejte me malo razsvetlit pa kaj vse rabis zraven.. je tole kr zalogaj za zacetek.. Pa kolk stevilk za novorojencka (tud me zanima od kolk do kolk kil so...pa ce kdo ve mogoce kaksna je razlika z racmani oz. storkljo in bambino mio...). Sem nalozila, a? :o) Hvala za odgovore, Darija
|
|
|
|