CIPRESA -> NA CESTI (24.2.2005 13:47:03)
|
Danes pa imam še jaz eno vprašanje za vas! In sicer da začnem od začetka. 2 leti sem bila zaposlena pri neki firmi, ki me je lani avgusta napotila na zavod, ker sem se poročila in je šefica sklepala da bom zanosila. Potem sem bila na zavodu en mesec, nakar sem za 3 mesece le dobila službo v drugi firmi, ki me je rabila le za nadomeščanje njihove sodelavke, ker je bila bolana. Vmes med temi tremi meseci sem zanosila in 6 decembra pristala na bolniški še jaz zaradi krvavitve. Na bolniški sem ostala vse do izteka pogodbe v tej firmi in komisija mi je odobrila še naprej, tako da sem bila potem prijavljena na zavodu za zdravstveno zavarovanje en mesec, toliko kot sem imela od komisije potrjeno bolniško. Naprej sem se po tem mesecu prijavila na zavod za zaposlovanje, da bi uveljavljala še tiste pravice, ki mi pripadajo, ker sem šla vmes delat za 3 mesece(pripada mi namreč še 1mesec in pol)in bila še naprej na bolniški, ki bi jo po mnenju moje ginekologinje vlekla vse do porodniške. Sama mi je na zadnjem pregledu tudi podala mnenje za na komisijo za podaljšanje, kar pa komisija ni odobrila, KER SEM BREZPOSELNA. Mene je danes kar vrglo, torej so me udarili 2X. Najprej brezposelna in še bolniška mi ne pripada. Zdaj imam še en mesec in pol zavoda, potem pa sem dobesedno na cesti. Prosim če ima katera podobne izkušnje ali ve kaj naj NAPREJ, mi naj prosim odgovori. :zmeden2:
|
|
|
|