|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
15.10.2008 20:47:54   
corfu
Mam pa žlahtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sami pravniki in vrhovni sodniki user posted image

< Sporočilo je popravil corfu -- 15.10.2008 20:49:14 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
15.10.2008 20:50:42   
Anonimen
ćeruser posted image

kolk me boli, da se mi bo utrgalo...najraj bi z glavo butala v steno, če bi pomagalouser posted image

presnet drek frdamanuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
15.10.2008 21:11:15   
SANEK1
Dober večer...
Evo končno meneuser posted image user posted image user posted image
Živa je po enem tednu v vrtecu, zato mam malo več energije. Drugače smo kar ok, slabosti še tu pa tam, zdaj pa še samo upam, da bo na naslednjem pregledu vse ok.
Drugače ps sem v popolnih pripravah na dekliščino, ki jo ima ena izmed mojih najboljših, najdražjih, najstarejših... prijateljicuser posted image
Pa nekak sem se določla za glavno organizatorko in imam dela in predvsem skrbi še pa jošuser posted image   Ful sem že živčna...komaj čakam na sobotouser posted image user posted image user posted image

Za vs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
15.10.2008 21:15:59   
SANEK1
Freycha, to pa je šlo hitro. se ne vem al vama naj čestitam al neuser posted image

Ayvj, sicer nisem točno dojela zakaj se gre, ampak ne bit preveč žalostna. Če ne danes, jutri, naslednji teden...se bo pa z časom vse porihtalu. Vedno se, samo verjet je treba. user posted image user posted image user posted image

Madejka, se hitro navadiš, da lahko daš otroka tudi za tak brez veze v varstvo. Boš vidla dugič bo že lažjeuser posted image

Corfu, super za sobico, za masažo, izletek...sem še kaj pozablauser posted image

Ulla, user posted image  za kolk

Pa še za ostale bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
15.10.2008 21:21:03   
Ajvy
Hvala punce....res 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
15.10.2008 21:35:38   
madejka
Corfu ja ne vem no, če si pa napisala, da se za pravno pomoč obrnemo na tebeuser posted image
Huh, a tako "visoko" imaš žlahtouser posted image Kul... user posted image Jaz in moj imava pa same prfokseuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
15.10.2008 21:39:30   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Corfu ja ne vem no, če si pa napisala, da se za pravno pomoč obrnemo na tebeuser posted image
Huh, a tako "visoko" imaš žlahtouser posted image Kul... user posted image Jaz in moj imava pa same prfokseuser posted image

Name ja...jaz se bom pa na moj domači VIP user posted image  

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
15.10.2008 21:40:50   
corfu
Ulla, duboko diši....user posted image user posted image user posted image user posted image  a se ti živec vkleščil?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
15.10.2008 21:50:26   
madejka
Ulla kaj te boli???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
15.10.2008 21:52:15   
Anonimen

Ulla kaj te boli???

kolkuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
15.10.2008 21:56:23   
madejka
E revicauser posted image  user posted image user posted image user posted image Kaj se ti je pa nardilo? Al kr samo od sebe?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
15.10.2008 21:58:06   
Anonimen
ma sj me skoz, sam dons še pa ekstrauser posted image zem zgleda pretiravala, k sm pucala dopolda...pa sj zmeri pravim da je to zguba cajta in zdravju škodljivouser posted image zabušavat je trebauser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
15.10.2008 22:00:06   
madejka
Predvsem zdravju škodljivo. Jaz se tega tud ogibamuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
15.10.2008 22:03:30   
pupi
Čer!

Sem vas malo preletela in vas še pokomentiram, upam, da me ven ne zabriše tak ko ponavadi.

Ulla kaj pa ti s kolkom kaj se dogajauser posted image  Ostale nosečke, kak ste? Tak kot vas berem nosečke se mi zdi da sploh več ne velja ono, da ženske uživajo v nosečnosti, če pa vas reve vse nekaj mučiuser posted image .

Sanek lepo, da si se javila in da si tak polna energije, da še dekliščino organiziraš. Kaj pa slabost, te ne ovira pri temuser posted image

Ajvy jaz ti res želim, da se nekje najde neka rešitev!!

Freycha, jaz mislim, da Dita uiva 100 na uro in kot si rekla še z dedekom, pa babico se zbližuje, vidva pa le izkoristita ta čas zaseuser posted image user posted image . Glede motorja pa ne vem kaj naj napišem, ker nisem bla nikoli na mašino navezanauser posted image user posted image user posted image , pa ne zamerit!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
15.10.2008 22:07:49   
pupi
Corfu, to pa mora bit fajn, da maš tako žlahto, pri nas sem nažalost jaz najbolj izobražena, pa ko sploh nisem tak fejstuser posted image user posted image user posted image .
Madejka prfoksi, kaj je že touser posted image user posted image . Ti pa se nič ne sekraj za Maja!!! Vidiš, pa je prišel ta dan, ko si tudi ti sama, čist sama doma, upam, da si ga res izkoristla, brez oken in cotuser posted image user posted image .

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
15.10.2008 22:09:54   
madejka
Pupi eh jaz sem super, danes mi celo ni bilo nič slabo!user posted image

Sanekova svaka čast!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
15.10.2008 22:11:16   
madejka
Pupi sem zložla cote, pa nekaj slik sem dala razvit pa Descartesa sem bralauser posted image Kaka hausfrau sem jazuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
15.10.2008 22:15:23   
pupi

Pupi sem zložla cote, pa nekaj slik sem dala razvit pa Descartesa sem bralauser posted image Kaka hausfrau sem jazuser posted image user posted image user posted image

Ti si neverjetnauser posted image user posted image .  Če bi vedla, da si v takem zagonu, bi te še malo k meni povablauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
15.10.2008 22:16:18   
pupi
Sem pozabla prej dodat, da mam najvišjo izobrazbo, pa edina brez šihta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.10.2008 22:20:51   
madejka
Pupi ne se sekiratuser posted image SAj bo... nekje čaka ena sanjska služba nate, boš vidla!user posted image
Ma saj nisem nič kaj koristnega nardila, glede na to, kaj bi vse blo trebauser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.10.2008 22:35:30   
pupi

Pupi ne se sekiratuser posted image SAj bo... nekje čaka ena sanjska služba nate, boš vidla!user posted image
Ma saj nisem nič kaj koristnega nardila, glede na to, kaj bi vse blo trebauser posted image user posted image

Jaz se v to, kaj je treba raje ne bi spuščala, ker vsakič ko grem po bajti al pa odpiram predale, se sprašuje, če mam jaz največji kaos v bajti, kar se dauser posted image user posted image , . Pa če počistim, pa pospravim, pa se mi zdi , da moram spet jovo na novouser posted image  

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
15.10.2008 22:40:25   
madejka
Pupi saj si vidla včeraj no... s tem, da je bilo celo posesanouser posted image
Aja to sem te htela vprašat: kaj pa ti na nosečkicah (imenih) firbcaš?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
16.10.2008 7:58:27   
corfu
Jutro user posted image  vsem!

Dobro jutro Kapica user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
16.10.2008 8:02:08   
kapica
O Corfu, dobro jutro.

Si me pa dobilauser posted image . Imam glih par minut, dokler se dino se v posteljci igrauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
16.10.2008 8:07:19   
kapica
Madejka, vazno da si se mal spicla vceraj, ko bojo otoroci vecji, bomo spet mele cajt za take pucarije po bajtiuser posted image .
Freycha, no, ce sta motor v redu prodala, je menda mal lazje? Moj brat ga je pa pred kratkim kupil, me zanima kako dolgo ga bo imel, glede na to, da dobi tud kmalu dojenckauser posted image .
Sanekova, fajn za manjse slabosti, ap da je ziva spet v vrtcu, je vsekakor lazje. Pa velik veselja pri dekliscini. Jaz se menda sploh nisem bila kdaj na kaksniuser posted image .
Pupi, thja, jaz tud ne vem kaj sam jamramo nosecke, mogoce smo sam prevec razvajeneuser posted image .
Ulla, pri men je pa isto glede krizsa, vedno ko pucam doma, je pol 2 dni kriza. Ko pa mine, je pa treba spet popucatuser posted image .
Corfu, dobra zlahta. V moji zlahti je pa vsega, profesorji, ekonomisti, vzgojiteljice, bancniki, dohtarji menda ni da ni nouser posted image . Upam, da mi bo kdaj kaj prav prislouser posted image .

Zunaj je dez, tako da bova dopoldan doma, popüoldan pa gremo spet na cepljenje, menda se zadnje zaenkrat. Sem vesela da bom to lahk se z Dinotom uredila.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?