|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
14.10.2008 23:02:53   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi saj ni čudno, če ma pa babika taaaake lepe očke!user posted image Si dobila slike?

Jaaaaaaaa, user posted image user posted image user posted image kaka cukrauser posted image !!!! Se ne hvalim rada, ampak z Najo pa se lahko a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
15.10.2008 9:42:22   
kapica
Backo, z posteljco bom jaz verjetno tud tako naredila kot je rumba rekla. Cimdlje pocakat, pol a v Ikejo po kaksno, pa bomo kr oba not preseliliuser posted image .
Ajvy, vceraj ej bil res smotan dan, tako da ti verjamem, da si z tvojimi problemi bila cist nekje doli. Pa ce te se dedc ne poslusa in odlasa z stvarmi, je se toliko bolj poklapana dusa. Te cisto razumem, upam, da se bodo stvari obrnile tebi v prid. Pa ce gres vedno po ta trdi poti, je to zato, da bos vedno bolj mocnauser posted image . Ves da nam z nicemer ne tezis in ce te kaj obremenjuje, lahko glasno povesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem vedno tu , saj vesuser posted image .

Men se pa zdi, kot da imam danes dopust al kaj, nimam pojmauser posted image . Dino je spal do pol desetih, kar pomeni da sem se jaz naspala, zajtrkovala v miru in se imam mir, ker se igra v posteljci. Ne vem kaj se je zgodilo, ampak enkrat sem sla vmes gledat, ce sploh se dihauser posted image . Moreva it potem spet na veliiiko rundo sprehoda, da bo lahko se opoldne mal pocivaluser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
15.10.2008 10:21:20   
bačko
Dan!
Ajyv če rabiš pomoč kar napiši na ZS!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi midva sve se včeraj z možem pogovarjala in sva se odločila da bo še kar nekaj časa spala v tej pojstelji.Imate pa drugače super predloge.
Danes imam Žano doma in do zdaj je bila pridna.
Rumba ne bodi tako skromna!Zame si enkratna mama.Ko bi bila jaz pol taka!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
15.10.2008 10:45:31   
Freycha
Dobro jutro!

Ajvy user posted image user posted image user posted image  upam, da se dobro reši..... pa izkoristi pomoč, ki ti je ponujena. Tu ne gre samo zate, ampak tudi za tvoja otroka.

Corfu jaz sem si prav zaradi dvignjene postelje izbrala to sobico...... jah, bom pa kako mehko blazino dol nastavila, pa razne ograjice nastavila.... nekaj jo bo že ustavilo v letu navzdol user posted image

corfu novembra (od. 22. do 29. 11.) bom v Dolenjskih toplicah. V.d. možek gre dol službeno, jaz pa bom s tamalo in ker so dolenjske toplice bolj za penziče (vsaj tak občutek sem dobila) bom imela še pa još prostega časa..... če boš doma, bi se lahko kaj dobili?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
15.10.2008 12:12:53   
corfu
Freycha, ni problema, smo na vezi, saj cifro maš še isto, a ne? A to boste prav v hotelu bivali? Sicer park imajo kar lep, pa tudi igrala imajo, pa lahko boš šla na sprehod ob potočku...lahko se zapelješ tudi do letališča Prečna pa bo mala malo avione gledala, Češča vas je aktualna imajo konjeniški center in lušnega malega ponija, ki ga otroci tako radi božajo, pa obvezno marate it na grad Otočec nahranit račke user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
15.10.2008 12:13:37   
corfu
Glede sobe, pa...ja se mi je prav zdelo, da ti ravno zaradi postelje všečuser posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
15.10.2008 13:32:02   
corfu
Kje pa ste ženske danes? user posted image

Rumba upam, da je z Hano že boljše user posted image

Ulla, kako se ve držite?

Nosečke bo? user posted image user posted image user posted image

Mene je pa zdaj čist, ampak čist minilo bit nosečka, upam, da se ne bom kaj zarekla, je 33 dan pa še ni M, sicer jaz imam itak dolge cikluse user posted image user posted image user posted image

v soboto ob dveh pa imava z mojim dragim masažo 50 min v Dolenjskih, po otroke bova šla pa v soboto zvečer ali v nedeljo user posted image , drug vikend pa bavarci user posted image  

kakšna mama sem user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
15.10.2008 14:47:16   
corfu
Ajvy user posted image  pa da te ne slišim, da nam kaj težiš, jasno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
15.10.2008 14:47:31   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Freycha, ni problema, smo na vezi, saj cifro maš še isto, a ne? A to boste prav v hotelu bivali? Sicer park imajo kar lep, pa tudi igrala imajo, pa lahko boš šla na sprehod ob potočku...lahko se zapelješ tudi do letališča Prečna pa bo mala malo avione gledala, Češča vas je aktualna imajo konjeniški center in lušnega malega ponija, ki ga otroci tako radi božajo, pa obvezno marate it na grad Otočec nahranit račke user posted image

Corfu, prav v hotelu bomo ja. Bo pa probal menjati termin, da bova od 15. do 22. 11..... Mam še isto cifro, pa ti tudi? pa obljubim, da bom sedaj imela več časa user posted image

ja, imaš prav, postelja zmaga user posted image

Jaz imam pa dve novici: prva je ta, da sta se babi in dedi odločila, da imata Dito do sobote. Sicer nisem čisto sigurna, a sem vesela, al malo žalostna, ker jo že malo pogrešam, ampak po drugi strani pa ji ne bo treba it v vrtec, ker je še vedno prehlajena.

Druga novica pa je, da sva se odločila in z v.d. možekom prodala motor. Danes se dobimo, da nama da denar, naredimo prepis in je to to - zadeva zaključena. Spet ne vem, če sem zaradi tega vesela ali žalostna, ampak po dolgi debati je prišla taka odločitev.......

V glavnem imam trenutno malo mešane občutke in sem bolj čudne volje. Pomoje je luna tut malo popustila user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
15.10.2008 14:48:14   
corfu
Očitno imam danes monologe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
15.10.2008 14:49:32   
Freycha
corfu, kaka mama sem potem jaz, ker je mala že od nedelje na Krvavcu, pa se bomo videli šele v soboto user posted image

Ampak po drugi strani mi je pa full ok, da preživlja čas z babico in dedkom, da se ju navadi in da zgradijo en dober odnos, ker sta pač 120 km stran in nismo veliko skupaj.......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
15.10.2008 14:54:11   
corfu
No, čas si pa le vzemi user posted image user posted image user posted image  sicer če bosta mali zraven bova težko kakšno rekli user posted image user posted image user posted image  drugače bova šli pa zvečer na kakšno pivo user posted image user posted image user posted image , pa pol kar pri vama spim user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
15.10.2008 15:01:35   
corfu
Freycha, s tvojim izkoristita čas, predvsem en za drugega, pa naredita tiste stvari, ki jih težko, če je Dita z vama user posted image . Al pa še enga naredita ta čas user posted image user posted image user posted image , saj je Mirena še na omarici, a ne? user posted image

Kako, da prodajata motor? Midva sva ga tudi prodala, kmalu po rojstvu Aljaža, bova pa potem v penziji motorista user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
15.10.2008 15:23:02   
madejka
Vidve pa imasta danes maratonuser posted image

Freycha mi je kar malo lažje, ko sem prebrala tvoj post. Zdaj sta dedi in babica prišla iskat Maja in so šli malo na vikend. Samo do večera... jaz pa v jokuser posted image user posted image Sploh mi ni bil problem ga dat, ko sem delala al pa ko sem imela ful gužvo, ampak kr tak ga pa še nisem dala stranuser posted image Saj vem da sem čudna... enostavno pač nimam potrebe po tem.
Zdaj bi pa naj počivala pa bom tak šla cote zlagat pa likat, pa če se ne bom še kakih oken lotilauser posted image Nisem navajena več bit sama domauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
15.10.2008 15:26:32   
corfu
Madejka, noge v luft pa izkoristi popoldne zase user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
15.10.2008 15:27:38   
madejka
Corfu nekak ne znam več tega delatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
15.10.2008 15:28:57   
corfu
Probat ni greh, se hitro navadiš user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
15.10.2008 18:56:01   
corfu
Pa kaj na vse polna luna vpliva, al kako?user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
15.10.2008 19:44:39   
Ajvy
Zdravo,,,samo na hitro...sem bolj slabe volje....ker sem trenutno kreditno nesposobna, moj je pa itak za minimalca prijavljen , pol veste je bore malo kreditno sposoben....trenutno sem na dnu sinusne krivulje...
Hvala vsem za podporo in za ponujeno pomoč...če mi boste res lahko pomagale, vas bom prosila......zaenkrat pa en resničen in velik hvala za vse lepe želje....

Rumba....vem samo to, da po zakonu nič ne morem.....tak da hvala vseeno.....

Aja, Tarji spet z noska tečeuser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
15.10.2008 19:47:34   
corfu
Ajvy, če karkoli potrebuješ povej....user posted image user posted image

Pa vse enkrat mine...pa nikol ni tako grozno in hudo, kot na prvi pogled zgleda. Drži se! user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
15.10.2008 20:10:19   
Freycha
evo, motor je prodan in odpeljan user posted image

Corfu prodala sva ga pa zato, ker
- se od rojstva naprej nisem več upala it na motor. Vedno sem imela v glavi, kaj pa če se obema naenkrat kaj zgodi
- ker je v.d. možek raje med vikendi z nama, kot pa na motorju
- ker ga je škoda, da stoji v garaži in se na njem nabira prah
- ker zgublja s tem tudi na vrednosti
- in ker v končni fazi ta denar ne bo nič odveč

ampak mi pa ni lahko, res ne user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
15.10.2008 20:22:14   
corfu
Nekaj takega je bilo tudi pri nama in motor je šel, pa tudi časa ne bi bilo zanj, zdaj pa sploh ne.

Očitno sva midve danes zmagovalni duo user posted image

Jaz imam pa jutri od 14-19 predavanje user posted image user posted image

Možek pa bo z malima na kostanjevem pikniku, ki ga imata pikca z vrtcem.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
15.10.2008 20:26:44   
corfu
Ajvy, sem šla še enkrat tvoj post brat, ok...dedovanje razumem, ampak kdo te bo obral, zakaj? Če rabiš kakšno pravno pomoč, mi lahko pišeš tudi na ZS. Te pa nič ne silim, lahko komplet vprašanje popolnoma ignoriraš. Ne bom jezna user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
15.10.2008 20:43:06   
madejka
Corfu a ti si tud pravnica?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
15.10.2008 20:47:00   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Corfu a ti si tud pravnica?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je izjavauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne nisem user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?