|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
13.10.2008 21:14:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
13.10.2008 21:15:53   
kapica
Aja, Baja in Ulla, zdaj pa tud jaz vsee razumemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
13.10.2008 21:17:03   
Anonimen
sej ni tolk zakomplicirano, nouser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
13.10.2008 21:23:27   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

ja ajvy si pravi firbecuser posted image  zakaj ne grem za stalno v vrtec? Ker nimam prave izobrazbe, sem pa že razmišljala o prekvalifikaciji... ampak sem šele v fazi razmišljanja... Zakaj je Ulla vesela? Ja ker jo hormoni dajejouser posted image  pa ker sma se nekaj o tem menili, ko mi je razlagala mojo karto...

seveda , da sem...potrjeni firbecuser posted image user posted image user posted image
Aha, zdej pa mi je vse jasno...a potem je res nekaj v zvezdah zapisano,kaj??
sem vesela zate....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
13.10.2008 21:23:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sej ni tolk zakomplicirano, nouser posted image

ja, prej je pa blo, a pravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
13.10.2008 21:28:04   
rumba
Ajvy, Hana ima veliko luknjo na srcu, ne more ji pomagati niti kateter, tako da čakamo na operacijo. Ticker? Hvala, bom popravila.user posted image
kapica, a boš poskušala naravno roditi? Te ne pošljejo avtomatsko na CR?
ulla, Ula je pa res zasvojenka.user posted image  Ma, važno da obema ustreza. Me pa zanima, kako bi laufal tandemc, res.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 13.10.2008 21:33:17 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
13.10.2008 21:32:11   
kapica
Rumba, bom poskusla naravno rodit. Oziroma si zelim naravnega poroda, tako bom rekla. In ne naredijo avtomatsko CR, tako da upanje se imam. In ker je vse okej,mali je obrnjen in te zadeve, predvidevam da bo slo dobro skozi. Sedaj me je samo malo strah, da do pdp-ja nic ne bo in kolikor vem, ne cakajo vec, ce si imel prejsnjikrat Cr, zaradi sivov. Ko sem bila nekaj casa nazaj v P, ker sem imela ze neke popadke, so me pomirili in rekli, da naredijo CR samo v nujnem primeru in ce si nekdo to zeli. Tako da..., ker Cr se enkrat, me je pa res strah.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
13.10.2008 21:32:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Me pa zanima, kako bi laufal tandemc, res.user posted image

mene pa zanima kako bo laufaluser posted image

uf, a tko maste viuser posted image ni prijetno verjetno...zakaj pa čakate na operacijo, a je še premejhna, ani nobenga k bi operiral al kako je to?

jaz sem bla zdnjič na pediatriji na Uzju pri dr. Veselu, je blo nekaj na srčku narobe, no pa je on potem ugotovil da je pa zaenkrat vse ok...zaenkrat pač, kaj bo pa po rojstvu, se bo pa pol pokazalouser posted image seveda sem optimist, samo nikoli ne veš...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
13.10.2008 21:35:39   
Ajvy
Rumba...se pridružujem Ullinem vprašanju...

Kapica...seveda, da boš naravno rodila....tako bo in pika.....(bom držala pestke da se vse izteče po tvoji volji)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
13.10.2008 21:36:58   
rumba
ulla, čakamo na operacijo, ker je pač vrsta. Tak je naš zdravstveni sistem.user posted image  Operacijo na odprtem srcu pa ne opravlja tako veliko zdravnikov, tako da je kar vrsta. Mora jo pa opraviti pred šestim letom, tako da imamo še neki cajta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
13.10.2008 21:37:57   
kapica
Aha, Ulla, torej zaenkrat je situacija mirna, vsaj to je ze nekajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
13.10.2008 21:38:49   
Ajvy

ulla, čakamo na operacijo, ker je pač vrsta. Tak je naš zdravstveni sistem.user posted image  Operacijo na odprtem srcu pa ne opravlja tako veliko zdravnikov, tako da je kar vrsta. Mora jo pa opraviti pred šestim letom, tako da imamo še neki cajta.

ja, hudo...kako pa to kaj vpliva nanjo??

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
13.10.2008 21:39:37   
Anonimen

sem mela mal upanja, da čakate zaradi kakršnega koli drugega razloga, pa zgleda res čista utopija touser posted image

kapica zaenkrat je ok, ja.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
13.10.2008 21:39:44   
kapica
Ajvy, tocno tako...
Rumba, a so vam ze kaj rekli, kdaj predvidoma bi lahko prisla na vrsto?  Ja, zal je tak z tem cakanjem ja, ampak da sedaj cakas ze leta, ne samo meseceuser posted image . Obup, ni kajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
13.10.2008 21:43:10   
kapica
Hm, jaz bom pa menda sla spat, al kaj bi, saj ne vemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
13.10.2008 21:44:23   
Anonimen
eh kaj boš spala, zguba cajta...ti kr men verjemuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
13.10.2008 21:44:25   
Ajvy
nočko punce.. lepo spančkajte

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
13.10.2008 21:48:53   
rumba
Ajvy, zanekrat še ne, razen da ne sme imeti večjih naporov, kamor se šteje tudi vročina. Takrat težko diha, srce je preveč napenja. Kasneje pa se lahko zakomplicira. Pretoki krvi ne bodo več enaki, ker je pritisk na eni strani srca večji, kot na drugi. Zato se začno krčiti žile, da bi uravnale pritisk..... Neki takega.
kapica, niso nič rekli, kdaj bo. Čakamo pa od letošnjega februarja, ko smo izvedeli.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
13.10.2008 22:06:53   
kapica
Ajvy lahko noc.
Ulla, ma ja , kaj bi spala, mal lumpam po drugih forumihuser posted image .
Rumba, ne vem kaj sem jaz imela v glavi, da smo se lani ze o tem pogovarjaleuser posted image . Sem mislila da je dlje, pardon. Vsekakor upam, da bo cimprej, ker se hudo slisi.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
13.10.2008 22:08:24   
rumba
Eh, sej bo, sej vem, se niti ne obremenjujem. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
13.10.2008 22:17:53   
kapica
No rumba, saj vem, ti si tak oh in sploh, zato pa pravim, da odkar si ti nazaj na netu, ne upam vec tolk jamratuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
14.10.2008 9:18:53   
ksenjak
Jutro!

Madonca ste bile pridne punce! Sem vas morala prav na hitro preletet, ker me še vedno internet zajebava (me vmes na vsake toliko časa kar vrže ven). Skratka dobrouser posted image  želim vsem bolančkom, in da se čimprej pozdravijo. Tudi Kiara je imela ene štiri dni drisko (ampak samo ene dvakrat do trikrat na dan), danes pa upam, da se bo stvar končno malo umirila. Je bila precej nejevoljna pa jesti ni hotela. Ampak, ko smo pa zunaj, je pa vse ok. Pa zobki jo tudi precej matrajo. Ma, če dobro premislim, se še super drži.

kapica_25.10. ima rok tudi ena moja kolegica, katere hčerka hodi v vrtec z Lanejem pa moj dragi ima na ta dan rojstni dan. Skratka sami škorpijončki.

Pridne mi bodite pa javljajte se še.

Lp

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
14.10.2008 9:46:41   
Ajvy
Jutro....kako smo...evo jst zajtrkujem....

Freycha...pozabila sem, kako je sedaj pri tebi v službi..je že bolje??

Rumba...potem pa jo moraš najbrž malo bolj pazit, al pa štopat pri čem...??Oprosti, če preveč sprašujem...ti kar reci, pa bom nehala....

KApica...hvala...ampak če ti povem, kdaj sem zaspala....kolkrat sem šla na wc..najbolj mi je pa čudno to, ko lahko z zagotovostjo trdim, da v prvi user posted image  nisem hodila tolkrat scatuser posted image user posted image user posted image  kako gre  vse hitro v pozabo....
KAko si ti??

Ksenjak...user posted image user posted image user posted image  za Kiaro....

Punce kje ste kaj, pa nosečke..kako gre??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
14.10.2008 10:01:19   
Freycha
Ajvy, ne vem, če bi rekla, da je boljše.... v petek sem prišla domov namesto ob cca 18.30 šele ob 20.30..... user posted image user posted image  Ampak enkrat bo pa že boljše

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
14.10.2008 10:14:51   
kapica
Ksenjak, a res, da imas tolk poznanih skorpijonckov? Hm, kaj pa vem, nekako mi je 25.10. cist tuj datum, se mi zdi tak kompliciranuser posted image . Sicer pa na PDP se rodi samopar procentov otrockov, tako da sigurno ne bo ta datumuser posted image .
Ajvy, mah, jaz sem tud zanic spala no. Pa ne glih zarad wc-ja, se sama ne vem kaj. Pa nisem na kaj mislila, nic. Vcasih pac ne morem spat, vcasih je pa bolje. In zato sem se tud cist polamana zbudila zjutraj in vstala, da sem cist crknjena. PA pozna se, da sva bila vceraj cel dan z malim sama, pa 2krat zunaj, kar mi ej ze velik napor. Tako da danes dopoldan bova doma, ker res nimam energije za sprehod. Ti kr zavidam da imas dopoldneve fraj, ti pa vsekakor privoscimuser posted image .

Midva se igrava, mal iz ene sobe v drugo, cez kaksno urco pa zacnem kuhat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Šolske domače naloge - 5 zlatih pravil
Tako kot odrasli imajo tudi otroci kdaj "slab dan", ko jim je vse odveč in se nikakor ne morejo spraviti k domači nalo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?