Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha nisem nič omenjala Kapica... pa kaj naj rečem: povedala, sva, poslušala sta naju, užaljena sta bila, tut brez vezne stvari naju kao motijo, pa preobčutljiva sva, pa midva sva mlada starša, onedva pa polna izkušenj (prav tako z enim otrokom)..... v glavnem mogoče bo boljše - a ne zavedno. Enostavno se ne zavedata, da s tem svojim obnašanjem naju ne spoštujeta. brez veze..... eh, sej nima smisla....jst sem dons pršla po Ulo ( k jo tašča pazi, k še antibiotik jemlje in ne more v vrtec), pa jo nosi po rokah, oblečeno pa v ful debele žabe, termo zokne itd in čudn gledam, od kod žabe, pa jih je ona kupla. sej kul, vse lepo in prov, samo finta je, k dva dni nazaj mi je pa rekla da ji morm žabe in kapo oblečt, ker ma mrzle rokice in zdej je očitno on žabe kupla, ker sem jaz tolk neodgovorna mat al kaj najbolj me je pa razpizdilo, ker ji je to gor navlekla neoprano. in pol k sem rekla, pa valjda užaljena...ma sej sm rekla pol mojmu, da to je zdnjič, ma raj šiht pustim, k da jo še njej puščam, k se ji resnično nič ne da dopovedat, pa samo 4 ure delam in sem mislila da bo že nekak. ma klinca...pa nonstop ji neki v usta tlači, skoz mora neki jest, pa skoz jo po rokah vlači, tamali je valjda všeč, jst pa naj crknem pol, k misli da jo bom jst tud res, tolk je mam povn kufer, da ne morem povedat tak, sem se skašljala, zdej grem pa spat najbrž
|