anja7 -> RE: Julijke 07 (5.8.2008 9:31:05)
|
kapica ja bi lepo prosila za številko, ker počas bo pa treba res kej rezervirat freycha ja, res se ni fajn hecat, sploh, če še nimata namena takoj še enga narest. Ponavad se takrat največkrat zgodi. Ampak to itak sama veš. Kar se pa tiče merkanja pri starih starših je pa tko, da Tilna zaenkrat pazi moja mami in tuki sploh ni nobenih težav, k se itak vse sprot zmenva, pa vse poveva, pa nobene zamere,.... Če bi bil pa pri tašči (za kar močno upam, da ne bo treba) to bi pa bli problemi. Ker ona je že starejša (70.bo) in ma pač svoj način vzgoje,... Npr. tko, da otroku med hranjenjem ni treba sedet pri mizi, ampak kar po dvorišču hod s krožnikom za njim pa ga hrani, pa obvezno flaša sladkega soka za pocrkljat pred spanjem, pa cel vrt je treba oplet, pa tud če zraven na prbližn merkaš otroka,... Pa še marsikaaj bi lohk naštela. Sevede je tud kak dobra oz. normalna stvar vmes, ampak to ti res poruš sistem v nulo. Vem, k je pred tremi leti merkala od sestre od mojga tamalo. Ta punčica je še dons tko scrklana, da je joj. Še dobr, da je lansko leto dobila vrtec in da se je do zdej že vsja mal reda navadla. Jaz bi po moje živčnga fasala predenj bi se medve uskladile vsaj na prbližn.
|
|
|
|