|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
22.10.2008 12:19:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: rumba
Mestno dekle.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Te moram malo pohecat. Namesto špinače na enak način pripraviš koprive. Veliko bolj zdravo in super okusno. Njami.user posted image

jah sej sem hotela napisati, da sem mestno dete, da so bile pri nas koprive dobre le za nekoga not potisnit, če ti je šel na živce user posted image user posted image user posted image  To men ne deluje za jest... tko kot regrat ne. Ko zagledam regrat samo razmišljam, koliko psov se je podelalo in polulalo nanj user posted image

jaz sem bolj za zmrznjeno špinačo iz Mercatorja, pripravljeno v roku 5. minut user posted image user posted image user posted image  joke

evo, si lohk zamisliš, da sem se zate metala dons po koprivahuser posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa ja, iz kopriv špinača je zakon...zdej kak pes jih verjetno res poščijeuser posted image samo jaz jih itak v vodo namočim, pa pod tekočo sperem in prekuham....to more vse pobit...

rumba Ula mi ni nič hotla jest....ampak res nič...sej silila je pa tud nisem, važn mi je blo da je pila...zato se je pa čist posušila, revca mojauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
22.10.2008 12:20:20   
siskamiska
Punce kolk slik rabiš za OI? Eno ali dve?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
22.10.2008 12:20:22   
Freycha
Madejka, se javim na poizkušnjo k tebi na tole koprivno špinačo user posted image  da vidim, če je to res tak dobro user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
22.10.2008 12:20:50   
rumba
madejka, ti se kar baši. Se počutim prav slovensko.user posted image  Jaz bi tudiiiiiiiiii.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
22.10.2008 12:21:10   
Freycha
dve?! mislim da, sigurna pa nisem

je pa boljše dve imet, pa ti potem samo eno sprejme kot pa, da prideš z eno, pa rabiš dve user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
22.10.2008 12:21:44   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

user posted image user posted image user posted image user posted image  Na olimpiske igre se prijavljaš? user posted image
UE pa rabi eno.user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
22.10.2008 12:22:29   
siskamiska

user posted image user posted image user posted image user posted image  Na olimpiske igre se prijavljaš? user posted image

osebna izkaznica user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
22.10.2008 12:23:21   
siskamiska
aja še to, a mi bojo upošteval une slike k sta bla stara 2 meseca??

Neposredna povezava do sporočila: 2683
22.10.2008 12:24:29   
rumba

osebna izkaznica user posted image

A bejš no, sem bila pa ziher, da si že natrenirala za met kladiva.user posted image

No, da ne dajem napačne info, MISLIM, da rabijo samo eno.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2684
22.10.2008 12:25:20   
Freycha
joj šiškamiška ti si pa full zahtevna ratala user posted image user posted image

Pomoje je najboljš, da to vprašaš na UE

Neposredna povezava do sporočila: 2685
22.10.2008 12:26:08   
rumba

Dvomim, ker slika naj bi izkazovala trenutno stanje. Sama ju slikaj doma, pazi le, da ni senc na obrazu, pa nesi kar svoje slike, če se ti tako zdi lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 2686
22.10.2008 12:27:44   
Anonimen

Dvomim, ker slika naj bi izkazovala trenutno stanje. Sama ju slikaj doma, pazi le, da ni senc na obrazu, pa nesi kar svoje slike, če se ti tako zdi lažje.

drekuser posted image ne veljajo...more bit bela podlaga, pa točno more pasat v uno mrežouser posted image men so ful zatežili, pa smejat se ne sme in kaj vem....najbolj it v studio, povedat za kaj rabiš in ti nardijo...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
22.10.2008 12:27:55   
rumba
siskamiska, tukaj.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
22.10.2008 12:29:28   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

drekuser posted image ne veljajo...more bit bela podlaga, pa točno more pasat v uno mrežouser posted image men so ful zatežili, pa smejat se ne sme in kaj vem....najbolj it v studio, povedat za kaj rabiš in ti nardijo...

Jaz sem pa do sedaj samo enkrat nesla iz studija, drugače pa vedno svoje.user posted image  Mogoče je bilo pa na Mačkovi preveč mračno in zato niso komplicirali.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
22.10.2008 12:30:35   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image al pa mamo pr nas ekstra zatežene uradnike( to itakuser posted image )

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
22.10.2008 12:35:53   
siskamiska
Hvala Rumba user posted image user posted image user posted image

pomoje jo sploh ne bom dala še zdej delat.Al jo moram dat glede na to da b samo prebivališče menjalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
22.10.2008 12:39:45   
Freycha
Veljavni dokument mora imeti tekoče podatke. Torej pravi naslov, priimek in ostale zadeve...... Če se kaj od tega spremeni, moraš načeloma dati novo delat. Za vmesni čas imaš kartonček, ki dokazuje spremembo, samo potem je treba pa tudi na osebnem dokumentu spremeniti......

Neposredna povezava do sporočila: 2692
22.10.2008 12:42:22   
siskamiska
Freycha sej to vem, samo glede na to da zdej verjetn ne bom hodila čez mejo z njima in da bom spomladi že verjetno spet menjala naslov študiram če bi sploh dala novo delat?user posted image

dejmo mal glasovat: a)za  b)proti user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
22.10.2008 12:43:31   
bačko
Žano sem dala spat!Jaz pa bom malo z vami klepetala.Problem je ker pri nas na Igu še ni lekarna odprta.Bom mogla naročiti moji sestri ali pa babici da naj mi kupita clear blue.
Saj verjetno sem noseča, ker mi nikoli ni zaostajala.Razen ko sem bila noseča z Žano.
Tudi jaz sem slišala da so koprive dobre.
Povejte mi kako naj Žano prepričam da bo začela jesti sadje.Ko sem začela uvajati gosto hrano je veliko sadja pojedla.Zdaj pa noče nobenega sadja.Moram jo nekako pripraviti, da bo jedla sadje.

Neposredna povezava do sporočila: 2694
22.10.2008 12:46:41   
Freycha

Freycha sej to vem, samo glede na to da zdej verjetn ne bom hodila čez mejo z njima in da bom spomladi že verjetno spet menjala naslov študiram če bi sploh dala novo delat?user posted image

ne A ne B..... daj jima uredi začasni naslov, spomladi pa potem pravega, pa se takrat tudi osebna dela....

moje mnenje!

Neposredna povezava do sporočila: 2695
22.10.2008 12:51:52   
madejka
Freycha jaz še nisem delala špinače iz kopriv, jo zna pa moja mami dobro nardit.user posted image Bom sfehtala enkrat kako porcijo pa pripravimuser posted image

Siskamiska mi smo rabli 1 sliko za Maja.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
22.10.2008 12:53:35   
bačko
Siskamiska tudi jaz sem dala samo eno sliko za Žanini osebno!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
22.10.2008 12:59:09   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ne A ne B..... daj jima uredi začasni naslov, spomladi pa potem pravega, pa se takrat tudi osebna dela....

moje mnenje!

moram nujno spremenit stalno prebivališče, zarad vrtca, da bom mela vsaj 1% da dobimuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
22.10.2008 13:44:40   
Freycha
ja pišuka šiškamiška stisnt pa prdnt se pa ne da istočasno user posted image user posted image user posted image

Lej, če bo s tem lažje priti do vrtca, potem pač ugrizneš v kislo japko, pa daš v dveh letih delat osebno. Lahko pa daš delat pasport, ker ti pa imejo možnost še enkrat spremeniti stalni naslov..... pa je spet volk sit, koza pa sam brez ene tace user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2699
22.10.2008 14:42:27   
bačko
Kje ste vse?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?