|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.10.2008 23:14:26   
madejka
Rumba ma Anej bošček mali user posted image user posted image user posted image zanj, da mu čimprej mine!

Evo, pri takih stvareh se jaz sprašujem, če sem dobra mami... kar mrazi me, če pomislim, da bi se Maju kaj takega dogajalo... bi jokala zarad njegauser posted image user posted image
Rumba dobra si!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 21.10.2008 23:18:21 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
21.10.2008 23:19:34   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Kot, da bi sebe poslušala, kaj lahko napišem v prvi nosečnosti, če še eno načrtujemuser posted image user posted image ?

Babike lepo bodite, spet je blo taaaaaaaaak fajn z vami čvekat user posted image .

nič bat, v drugi onsečnosti je navadno trebuh velik... sam, da te ne bomo  potem poslušale, kako se buniš, da imaš prevelik trebuh user posted image

pa saj dobro veš, da me boteuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res, LN 

lepo spite

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
21.10.2008 23:21:27   
pupi
Aja, sma se z madejko zadnjič pogovarjale, da je trebuh v 2. nosečnosti večji, ker se pač špeh od 1. dvigneuser posted image user posted image user posted image

Lnuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
21.10.2008 23:22:17   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Aja, sma se z madejko zadnjič pogovarjale, da je trebuh v 2. nosečnosti večji, ker se pač špeh od 1. dvigneuser posted image user posted image user posted image

Lnuser posted image

Pri meni bo to kr držalo, res. Ga mam že zdaj... trebuha špehastega narečuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
21.10.2008 23:25:40   
rumba
madejka, Pa ne se spraševati, če si dobra mami. Itak da si, najboljša. Vsaka (no skoraj vsaka) je najboljša za svojo dete.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 21.10.2008 23:27:09 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
21.10.2008 23:30:02   
rumba
Eh, zdaj sem pa zbrisala prejšnji post.user posted image user posted image user posted image user posted image
Še enkart,
pupi, 2/3 otrok je OK.
Jaz sem imela v vsaki naslednji nosečnosti hitreje večji trebuh, a na koncu ni bil bistveno večji. Res se je samo hitreje poznalo.
madejka, kaj čem jokat, pol bi še on jokal, mi dopovedujem, da vem, da ga boli, pa da bo kmalu bolje. Mi je pa seveda ful hudo ga gledat takega. Če kaj sovražim, je bruhanje. To me ful boli.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
21.10.2008 23:56:53   
madejka
Rumba a to je pravilo potem al kak... glede trebuha mislim. Ker jaz sem se kar malo zasekiralauser posted image

Saj to je, ko morš gledat takega revčkauser posted image Vem, da morš takrat bit močna pa to, ampak ne vem, če sem tega sposobnauser posted image Je Maja dve noči nazaj zgleda trebušček bolel in se je zbujal in jamral in jokal, jaz pa čisto boga... Saj sem ga božala pa ga tolažila pa uspavala (ene 50x), ampak mi je bilo tako hudo zanj, da spat nisem mogla. Jamram, vem... spet sem čisto neka čustvena... ti ti user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
22.10.2008 8:38:55   
Freycha
dobro jutro!

Kak ste čveke?

joj, meni se je mala zbudila uro in pol prej, kot ponavadi... sicer je potem še počivala kako urco v postelji, samo jaz pa nisem nič več spalauser posted image  No, sem pa knjigo brala user posted image user posted image user posted image

Danes bo lušten dan, že vidim user posted image  mater, sem optimistična user posted image user posted image

A ni smšeno, kako te lahko ena stvar potolče, potem pa se zadeva popravi, si pa v trenutku tako dobre volje, da bi lahko gore premikal user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
22.10.2008 8:39:30   
siskamiska
Maja vseee najboljše še tukaj user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
22.10.2008 8:39:32   
zvesta
Jutro...

Evo, en večer grem v kino, pa se tu odvije ena drama pa še naklofate 100 strani. Še dobro, da Izak še zmeraj spi, da sem vas v miru prebrala.

Pa lep dan vam želim....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
22.10.2008 8:48:14   
corfu
Jutro user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
22.10.2008 8:48:39   
Freycha
Uuu sej res, maja ima rojstni dan!!

user posted image user posted image Maja, vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
22.10.2008 8:50:06   
corfu
Rumba sem vesela, da sem te nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Freycha, kolikokrat tedensko boš imela predavanja za fax?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
22.10.2008 8:50:50   
corfu
Maja, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
22.10.2008 8:55:39   
bačko
Jutro!
Vidim da ste imele temo glede otrok koga boste imele raje.Verjemite da boste vse svoje otroke imele enako rade.Midve s sestro sva 8 let razlike in mama ni nikoli delala razlike med nama.Obe je imela enako rada.Meni pa  bolj skrbi če bo Žana ljubosumna na dojenčka.To me full skrbi.Že zdaj kadar moj mene objame takoj zraven pride in me odrvila in se ona začne k njemu stiskati.
Madejka Žana ima pa 15 zobk.
Rumba upam da se bo Anej kmalu pozdravil!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Maja vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes je Žana doma.Včerja sem jo proti večeru že močno pogrešala.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
22.10.2008 8:57:27   
Freycha
corfu nimam predavanj. Zaradi pomanjkanja časa sem šla na daljavo. V soboto smo se dobili, da smo se spoznali s predavatejico, sedaj pa komuniciramo preko neta (forum, chat, vsa gradiva so tudi na netu), naslednjič se pa vidimo 15.11. ko je izpit.......... In potem je spet naslednji predmet, da spoznamo predavatelja, potem pa spet sami delamo......

zvesta kateri film si pa gledala?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
22.10.2008 9:00:10   
bačko
Freycha pridna si da še študiraš!Vsaka ti čast.user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
22.10.2008 9:09:43   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Freycha pridna si da še študiraš!Vsaka ti čast.user posted image user posted image

eh.... če bi bila pridna, bi imela že zzddaavvvnnnaaaajjj končano....user posted image user posted image

ampak hvala vseeno, se pa fajn sliši user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
22.10.2008 9:23:56   
arijana..
Pa da se še jaz javim po dolgem dolgem času. Kolk mi čas dopušča vas  včasih na hitro  prečekiram, kaj več pa do zdaj ni blo časa.

Drugače smo v redu, prejšnji teden smo vsi štirje preboleli to črevesno virozo z driskanjem in bruhanjem in na momente sem misla, da se mi bo spipal, kar ne bi blo nič čudnega že sam glede na to, da sem v štirih dneh mogla oprat 11 pralnih strojev.

Katja raste, se po malem spušča, samostojno pa še ne hodi. Kar se pa drugih aktivnosti tiče pa se strinjam s Šiškomiško, ker pri nas še nič pametnega ne znamo, z veseljem pa demolira vse, kar ji pride pod roke.
Velika je tam nekje 75 cm in težka 9500g, trenutno ji izraščajo štirke, tak, da je kar pestro.

Kar se tiče ljubezni, je res, da se z otroki množi. Ne vem, če bom znala ubesedit, kar želim povedat, a zdi se mi, da kot so si otroci med sabo različni, tako tudi potrebujejo, da jim mi  našo ljubezen in skrb različno podajamo.
Za vse, ki pa se trenutno badate s tem, nič bat, bote vidle, da čas prinese svoje.

Aja, da ne pozabim KAPICA ČESTITKE.

Pa tudi vsem novim nosečkam in tistim, ki to v bližnji prihodnosti načrtujete.
Midva sva sicer tudi naredila tri otroške sobe, pa se je zdaj ta tretja spremenila v mojo študijsko in odkrito povedano vedno bolj dvomim, da bo kdaj služila svojemu namenu.
Ajvy jaz sem bila tvojih let, ko sem rodila prvo, pri drugi pa +3.
Drugače pa mede pogrejejo izjave :" A dve punčke mate, zdaj bo pa res treba še enga fantka naredit"

Za zdaj dovolj, pa lep pozdrav.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
22.10.2008 9:33:27   
Ajvy
Jutro.....

Rumba...bogi Anej......jst tudi ne maram bruhanja....sploh zato, ker se mi otročki tak smilijo takrat, da mi srce poka.....in ponavadi zmrznem.....
user posted image user posted image user posted image  da se pocajta....

Madejka....zadnjič ko TArja ni in ni mogla kakat..ko je jokala zraven---sem tudi jaz...tak da sva obe skupaj....groza..ampak če res nimaš kej naredit.....

Freycha....Super za počivanje... TArja se je zbudila ob 6.30....spila čaj....potem pa naenkrat: mami mami mami...pa pogledam....pa je slekla pižamo in plenico....in ko sem rekla, kje imaš pa pižamo..jo prime in mi jo da: tuki.....hvala.....
KAj mi je druzga preostalo kot da se smejem in dvignem rit

Zvesta...dobro jutro...kako je kaj Izak??

Arijana...a tudi vi niste ušli trebušni virozi user posted image ..bogeci.....
Lepo da si se javla.....glede let...sej pravim.....

TArja je danes ob treh spet zažurirala..je pela pesmice, ploskala....slačla pižamo.....same lepe stvari..user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
22.10.2008 9:35:14   
Ajvy
MAJA....VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
22.10.2008 9:36:15   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

eh.... če bi bila pridna, bi imela že zzddaavvvnnnaaaajjj končano....user posted image user posted image

ampak hvala vseeno, se pa fajn sliši user posted image

nehaj no,,važno je da se sedaj premika.user posted image user posted image user posted image
....vsaka stvar je za neki dobra.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
22.10.2008 9:56:30   
madejka
Arijana a lahko tele mere za 15. mesec napišem al kako? Kolko zobkov pa ima vaša Katja?

Maja VSEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
22.10.2008 10:06:19   
zvesta

zvesta kateri film si pa gledala?

Same punce smo šle gledat Mamma mia!
Tega filma se res ne splača zamuditi. Tja sem šla cela poklapana, naveličana in na koncu vsega, domov pa polna energije, nasmejana. Res je pasalo. Film je pa enkraten. Priporočam vsaki, da si ga ogleda.

Ajvy... Izak je dobro. Razen da je malo bled, se mu nič ne pozna, da bi bil bolan. Divja, normalno je, res mu nič ne manjka. A bova vseeno ta teden skupaj doma.

Bi pa tako pasalo sedaj iti ven, pa je zunaj še megla in hladno. Pol, ko bo pa toplo, pa Izak spi. In ko se vstane, že pihlja veter. Ehhh....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
22.10.2008 10:06:41   
zvesta
Maja, tudi tukaj vse najboljše!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?