arijana..
|
Pa da se še jaz javim po dolgem dolgem času. Kolk mi čas dopušča vas včasih na hitro prečekiram, kaj več pa do zdaj ni blo časa. Drugače smo v redu, prejšnji teden smo vsi štirje preboleli to črevesno virozo z driskanjem in bruhanjem in na momente sem misla, da se mi bo spipal, kar ne bi blo nič čudnega že sam glede na to, da sem v štirih dneh mogla oprat 11 pralnih strojev. Katja raste, se po malem spušča, samostojno pa še ne hodi. Kar se pa drugih aktivnosti tiče pa se strinjam s Šiškomiško, ker pri nas še nič pametnega ne znamo, z veseljem pa demolira vse, kar ji pride pod roke. Velika je tam nekje 75 cm in težka 9500g, trenutno ji izraščajo štirke, tak, da je kar pestro. Kar se tiče ljubezni, je res, da se z otroki množi. Ne vem, če bom znala ubesedit, kar želim povedat, a zdi se mi, da kot so si otroci med sabo različni, tako tudi potrebujejo, da jim mi našo ljubezen in skrb različno podajamo. Za vse, ki pa se trenutno badate s tem, nič bat, bote vidle, da čas prinese svoje. Aja, da ne pozabim KAPICA ČESTITKE. Pa tudi vsem novim nosečkam in tistim, ki to v bližnji prihodnosti načrtujete. Midva sva sicer tudi naredila tri otroške sobe, pa se je zdaj ta tretja spremenila v mojo študijsko in odkrito povedano vedno bolj dvomim, da bo kdaj služila svojemu namenu. Ajvy jaz sem bila tvojih let, ko sem rodila prvo, pri drugi pa +3. Drugače pa mede pogrejejo izjave :" A dve punčke mate, zdaj bo pa res treba še enga fantka naredit" Za zdaj dovolj, pa lep pozdrav.
|