|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.10.2008 22:15:25   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Češnca user posted image te še vedno služba najeda?

Ajvy meni gre to tud na živce. Je rekla zadnjič teta: ti se kr smej Maj, ko ne veš kaj te čakauser posted image user posted image user posted image

Splo ni služba. user posted image  Čeprov bom jutr cel dan v šoli, pa sestank morm vodt... Sam splo ne mislm na to. Nimam pojma, kaj mi je...

Jst tud mislm, da maš lok svoje otroke enak rad. Mislm, zakaj pa ne??? Sej se res najdejo taki, ki očitno delajo razliko, žal. Ampak jst mam dost veliko srce za tri, dovoljenje pa (zaenkrat) za dva.

Ja, freycha, priznam, tud jst ne morem brez mojga v deželo sanj. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
21.10.2008 22:15:41   
Ajvy

Iiii lejte babe kaj sem našla: 20.6.2007
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, kje bos pa ti imela se pri tvojih otrockih cas da mislis na mene tule na forumu in z mano cvekat. ne mi nekja obljubljat ,cesar ne bos mogla drzat

Jaz pa res nikoli ne lažem, se pa včasih zmotim.  Ma, sedaj se nisem.

Zakaj se pa bojiš prevzeti obveščanje? Sej ne bo bolelo.

A ne da drži besedo tale naša Rumbauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
21.10.2008 22:16:23   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Češnca user posted image te še vedno služba najeda?

Ajvy meni gre to tud na živce. Je rekla zadnjič teta: ti se kr smej Maj, ko ne veš kaj te čakauser posted image user posted image user posted image

tašća je zanč prjavla tako, da mi je minilouser posted image

ula, ti boš zdej bolj naša, k mami nebo več mela časa zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

njo bi tud počla....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
21.10.2008 22:16:45   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Ajvy mistake.

škoda...

pri nas je pač tko da se vsako leto zgodi ena pomembna stvar. Za letos je gradnja, drugo leto je rezervirana selitev, pa pol se pa še ne ve user posted image .
Če mi bo pa še pri vsem tem dolgčas si bom pa definitivno mal popestrila lifeuser posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
21.10.2008 22:17:46   
Freycha
šiškamiška a ciber sex spada pod popestritev? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
21.10.2008 22:17:49   
Ajvy
nč...zdej grem pa res spat...če bo slučajno imela pupa kake nočne podvige....

nočko vsem ....punce...full sem vesela k sem julijka....vaša julijkauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
21.10.2008 22:18:42   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

šiškamiška a ciber sex spada pod popestritev? user posted image user posted image user posted image

to je že rutina user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
21.10.2008 22:20:01   
siskamiska
jst sm pa vesela da se lahko švercam med julijke user posted image .

Sem pa res vesela da je končno malo zaživel naš čvek user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2583
21.10.2008 22:20:03   
madejka
Ajvy user posted image user posted image user posted image Ti malo hormončki tolčejo? user posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 2584
21.10.2008 22:20:33   
madejka
Ja to je ziher od tega ko beremo kolk smo v nosečnosti čvekale... al še samo jaz berem to?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
21.10.2008 22:20:45   
siskamiska
Češnca a nam maš slučajno ti kej za povedat???? Jemlješ folno?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
21.10.2008 22:21:26   
Češnca
Evo, moj se mi je prdružu, so lučke montirane - take na senzor, da bom ponoč znala na wc! user posted image
Se grem mal k njemu stisnit, mogoče bom bolš volje!
Nočko! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2587
21.10.2008 22:21:28   
Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

to je že rutina user posted image user posted image

je pa dobra rešitev, da se ti načrt po letih izpolni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2588
21.10.2008 22:22:08   
Češnca

Ja... Sam zaenkrat še nimam kej povedat...

Neposredna povezava do sporočila: 2589
21.10.2008 22:22:41   
Anonimen

Ulla kaj???user posted image user posted image user posted image Pa da jo okol uhe zažgem!user posted image

user posted image sem zadnjič pol čist ven padla...ker otrok raste, vsak dan bolj razume in bohve kako dojema take stvari....oz. jih bo dojemalauser posted image ona pa same take bedarije klobasa nonstop....pa k recimo zarad diete še ne sme čokolade itd....in pol ji govori ja boga Ula, sej jst bi ti dala, pa mami ne pusti...grda mamiuser posted image da se ti utrgauser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
21.10.2008 22:22:57   
madejka
Češnca go girl!user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
21.10.2008 22:24:29   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Ja... Sam zaenkrat še nimam kej povedat...

nooo, te bomo počakale.... nikamor ne gremo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
21.10.2008 22:26:06   
madejka
Ulla mah ne dam otroka blizu take babeuser posted image

Morm pa res rečt da mam srečo z mojo taščo, ker je res fajna proti nekaterimuser posted image Saj je nadležna, ker hoče skoz ustrežt, ampak vsaj žleht ni in vse se da zmenit z njo.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
21.10.2008 22:27:14   
Freycha
no, jaz bom tut pohvalila taščo in tasta, da se full dobro držita po tistem pogovoru... upam le, da bo trajalo in trajalo in trajalo user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
21.10.2008 22:28:12   
Anonimen

Morm pa res rečt da mam srečo z mojo taščo, ker je res fajna proti nekaterimuser posted image Saj je nadležna, ker hoče skoz ustrežt, ampak vsaj žleht ni in vse se da zmenit z njo.

ma...sej neb rekla da je žleht....samo študira nič ne kaj zineuser posted image al kaj..sej ne vem...pa vrag je to, k je takoj užaljena, če kej rečešuser posted image to je huj k otrok, pol se pa zmeni kaj z njouser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
21.10.2008 22:28:39   
pupi

Jaz se podpišem pod touser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
21.10.2008 22:29:34   
Anonimen
ja, jst bi tud kak pogovor k bi držal pol in trajaluser posted image tko pa za vsako k kej rečeš, reskiraš najmanj teden dolge surle in blazne užaljenostiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
21.10.2008 22:30:17   
pupi
Joj folna, kaj jaz bi jo jaz tudi mogla jest, neuser posted image  Kaj pa če v treh mesecih ne rata bom pa celo leto folno jedla al kakuser posted image  To mi je bla vedno ugankauser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
21.10.2008 22:32:11   
madejka
Pupi zato sem jo jaz začela jest takoj po user posted image , prej pa neuser posted image

Ulla nič ni fajn touser posted image Kot sem rekla, blizu ji ne bi šla... pa naj bo dragi taaaaak užaljenuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
21.10.2008 22:33:32   
rumba
Ćer!
Madona ste danes naklofale.user posted image user posted image user posted image
Sem šele začela, tako da bom poskušala sproti komentirat.
corfu, iiiiiiii si me presenetila, da bi še enega otročka. user posted image  Želim ti, da vama čimprej rata.user posted image
Freycha, ulla, moje mnenje: po toči nič zvoniti, prej vse urediti.user posted image  Freycha, a sta že razmišljala kaj o moški sterilizaciji? Midva sva že kar dosti prebrala in predebatirala na to temo in sva bolj za to idejo, saj lahko skoraj povsod prebereš, da ja za moškega veliko lažje in praktično brez posledic, razen ciljne seveda.user posted image
corfu, nimam pojam, kaj bo dobila Hana, niti Anej. Julija pa dobi voziček, ker mi je zadosti pipanja med njo in Hano.user posted image  Dve babi, dva vozička.
bačko, Annabel je ful lušten dojenček. Ti pa svetujem, da kupi ta malega, ker velik je ful pretežak za naše škarte. Pri nas je veliko večje navdušenje nad ta malim. Še Hana ga bolj obrajta. Pa še user posted image user posted image user posted image  za boljše počutje.
Freycha, otroška kuhinja pri nas sploh ni zanimiva, če ni pospravljenja, saj se tam ne kuha, pač pa razmetava posoda. user posted image user posted image user posted image  Kuhanje je postalo zanimivo šele nekje med drugim in tretjim letom.user posted image
baja*, user posted image user posted image user posted image  za Reneja.

Evo, sem na 99. strani. Nadaljevanje sledi. Pa ne tipkajte preveč, da vas dohitim.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?