|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj narediti test?
29.6.2008 16:11:29   
divans1
Spet sm pred to mučno user posted image . Imam jo ponavadi na 28 dni. Aprila sm nehala jemat kt zaradi posega... Prvo user posted image po tabletkah sm dobila na 32.dan, prvo pravo menstruacijo pa sem dobila na 26.dan. Danes mam 28.dan, pa je še ni. Ful sm jezna, ker mi bo še morje zmešala. Če mora pridet, naj pride, ne?? Nimam nobenih znakov, mogoče me mal prsa bolijo, pa še to ne skoz. No, pa sej za to je itak še prezgodaj, ne?? Sva bla pa res pridna ta mesec, skoz svauser posted image na dva dni in res bi si zelo zelo želela da bi končno ratalo po  ss... Punce, kdaj bi šla delat test?? Po eni strani mi je pa glupo, k ne bo nč pokazalo! DEjte me mal potolažite. Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj narediti test?
29.6.2008 16:19:16   
Anonimen
divans1 - jaz ta mesec nisem imela nobenih znakov, pa jih še vedno nimam... sem pa noseča. Test sem naredila tisti dan, ko naj bi dobila M. Sem pa vseeno ga kr naredila kljub temu, da sem mislila da ni nič, ker me je preveč žulil tisti CB, ki sem ga imela v rezervi za vsak slučaj. Za kolk enih neumnosti zmečemo stran denar, pa večje zneske, tako da mi ni hudo denarja za kakšen test, pa čeprav ne pokaže nič.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2008 16:20:22   
pufka
Moja kolegica ga je naredla pred bi mogla menzo dobit,približno 4-5dni prej pa je takoj pokazalo.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2008 16:36:40   
divans1
Pa če ga grem delat, ga lahk tud popoldne delam???

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2008 16:44:07   
Rubin.
Test lahko delaš že prvi dan po izostanku M, delaš ga pa lahko ob kateremkoli času. Poročaj, kako se bo izteklo. Držim pesti user posted image .

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2008 16:47:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Pa če ga grem delat, ga lahk tud popoldne delam???

Vsaj pri CB vem, da piše, da ga lahko delaš v katerem koli delu dneva, le ne preveč piti predno ga boš delala.

Srečno!

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2008 17:20:41   
pokica_
First Sign test tudi lahko delaš kdajkoli, pa mislim, da prav vsakega lahko delaš tudi popoldan ali zvečer, ni predvideno, da samo zjutraj.

Držimo pesti za user posted image user posted image , ti pa nam le brž javi rezultat, ker netrpno čakamouser posted image user posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2008 17:28:47   
Anonimen
Joj, jst mam ful podobno situacijo. Vsaj kar se dolžine ciklusov tiče in danes je prav tako 28. dan. Tudi moj najkrajši cikel je bil dolg 26 dni, najdlajši pa 32. Seveda bi danes naredila test, ampak ga nimam doma, trgovine so žal zaprte. Tudi jaz grem kmalu na dopust in če mi samo zamuja, mi bo vse zmešala. Drugače pa nimam nobenih znakov, morda me malo bolijo prsi. Ampak to me vedno tudi pred M. Če jutri tečkeuser posted image   še ne bo, bom kupila test in ga naredila, da vidim pri čem sem.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2008 17:43:40   
divans1
A v drogeriji tud majo cb?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2008 18:04:53   
pokica_
Imajo jauser posted image . Jst sem mislila, da ga imaš že doma...js pa že tako nestrpno držim pesti zateuser posted image . Bom še morala počakat do jutri, kaj?user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2008 18:25:26   
M1987
Ha, ha... jaz imam tudi vedno en testerček vedno doma user posted image  žal zaenkrat še ni pokazal user posted image  ali user posted image  user posted image  Glede testa kdaj ga orpaviti pravijo tako, da ga naj bi delale na dan user posted image , če je ni. Kateri prej pokaže +, ker je odvisno od harmonov. Vsekakor je dobro, da ga opraviš zjutraj, ker je menda največ hormonov in je test najbolj zanesljiv. Upam, da boš čimprej zagledala dve črtici user posted image  upam s teboj user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2008 19:06:48   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Ha, ha... jaz imam tudi vedno en testerček vedno doma user posted image  žal zaenkrat še ni pokazal user posted image  ali user posted image  user posted image  Glede testa kdaj ga orpaviti pravijo tako, da ga naj bi delale na dan user posted image , če je ni. Kateri prej pokaže +, ker je odvisno od harmonov. Vsekakor je dobro, da ga opraviš zjutraj, ker je menda največ hormonov in je test najbolj zanesljiv. Upam, da boš čimprej zagledala dve črtici user posted image  upam s teboj user posted image

Pol nam pri tebi nebo treba dolgo časa stiskati pesti, boš hitro naredla testuser posted image . Jaz sem si tudi včeraj enga nabavila, za vsak slučaj,...kaj pa če bo user posted image  zamujalauser posted image .
Zjutraj je menda več tega nosečniškega hormona v urinu ja, ampak mislim pa, da je pri vsaki drugače. Enim pokaže user posted image takoj že 1. dan izostanka M, drugim kasneje...Upam, da padem v 1. skupino, da mi nebo treba fuuuull čakatiuser posted image .

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 29.6.2008 19:08:04 >

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2008 19:10:20   
Majuska
Tako, kot so že povedale predhodnice - počakaj nekaj dni, ko ti menstruacija izostane in naredi test. Pri meni se je Clear Blue izkazal za najbolj zanesljivega user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2008 21:42:56   
Blejka26
in si naredila test?ali ga boš jutri..no veliko sreče

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.6.2008 15:25:06   
divans1
Ej punce šla sm delat test, danse mi je 29.dan, pa mi je na žalost pokazal en velik minus. Pa se mi še kr prov noče vlit, sam ko se s papirjem obrišem, je mali flekec i to je to. Sm pa včeri zvečer mela hude krče, tko da sm še bonifen morala vzet. Nč ne bo.....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.7.2008 15:09:37   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?