Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Drgnjenje zapestij in gležnjev 29.6.2008 14:05:30
|
|
|
|
klarisima
|
Moja skoraj 7-mesečna pupa si večkrat dnevno in tudi ponoči drgne zapestja in gležnje (zvija roko oz. nogo okrog druge roke oz. noge). Včasih si drgne tako močno, da je vse rdeče in vneto Na teh mestih sem opazila, da ima malce bolj suho kožo in zato ji mažem čez dan z Bepantenom, pred spanjem pa z olivnim oljem. Posledično ima zaradi tega čez dan nogavičke, le ko zaspi jih dam dol, da nogica malo zadiha Se pa že par dni dohaja, da se ob cca. 4h zjutraj zbudi in drgne zapestja kot da ima mravlje na njih. Danes ponoči sem ji zato dala nogavičke še na rokice Ju3 gremo k P se pokazat, ampak vseeno me zanima, če se je kateri kaj podobnega dogajalo, kaj je bilo narobe oz. na kaj so alergični (nismo jedli nobene nove hrane sploh pa ne alergene) in kako je zgledalo zdravljenje. Hvala za vse odgovore
|
|
RE: Drgnjenje zapestij in gležnjev 29.6.2008 15:24:27
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Kaj pa če ji je samo vroče in jo pol od potenja srbi
|
|
RE: Drgnjenje zapestij in gležnjev 29.6.2008 17:24:53
|
|
|
|
klarisima
|
Ni od vročine
|
|
RE: Drgnjenje zapestij in gležnjev 30.6.2008 11:12:27
|
|
|
|
Vrtnica79
|
In, kako ste zrihtali? Od česa so izpuščaji?
|
|
RE: Drgnjenje zapestij in gležnjev 30.6.2008 11:34:44
|
|
|
|
klarisima
|
Hvala, da se oglašaš. Kot vidiš, si ti edina, ki je karkoli sploh napisala Pediatrinja dela popoldan, tako da se bova šli zvečer pokazati. Je pa zanimivo, da je danes zjutraj dobila po prsnem košu in malo po bedrcah vse rdeče pike in enih par velikih otečenih pik, kot da bi jo mravlja pičila. Včeraj tega ni bilo. Sumim na 6. bolezen (ker je tako pogosta) ampak vročine nismo zaznali Hvala bogu je mala ful dobre volje in se razen, ko je zaspana, ne praska. Bomo vedeli zvečer.
|
|
RE: Drgnjenje zapestij in gležnjev 30.6.2008 15:55:35
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Aha, pol pa le poročaj kaj je bilo. Mogoče pa je res "samo" 6. bolezen
|
|
RE: Drgnjenje zapestij in gležnjev 30.6.2008 18:41:01
|
|
|
|
klarisima
|
Kot zakleto je delala danes zjutraj, a po urniku bi morala delati popoldan Bomo šli pa ju3 zjutraj.
|
|
RE: Drgnjenje zapestij in gležnjev 1.7.2008 17:45:03
|
|
|
|
Vrtnica79
|
In.............. kako je bilo
|
|
RE: Drgnjenje zapestij in gležnjev 1.7.2008 22:13:24
|
|
|
|
Pikapoka1
|
Hm zanimivo, moj je 14 dni preden je dobil 6. infekcijsko zvečer nervozno drgnil stopalca in včasih tudi jokal...pol je prišla vročina,...in pol pikel ki so ga strašno srbele. Potem pa nič več drgnjenja... kdo ve, mogoče je to, to... samo če ni imela vročine, pol ni 6. inf. lp
|
|
|
|
RE: Drgnjenje zapestij in gležnjev 3.7.2008 8:29:07
|
|
|
|
klarisima
|
Drgnjenje je tipično za alergijo, pravi moja P. Vendar ne vemo na kaj je alergična Zdaj bova pisali kaj papamo in v petek kontrola. Drugače pa sva dobili Fenistil gel in kapljice in danes je že lepše spala
|
|
RE: Drgnjenje zapestij in gležnjev 3.7.2008 12:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
moja je dobila pike od nivea šampona oz. ko sva uporabili katerikoli izdelek od niveje. tako da sedaj ne uporabljava nič od tega. pa ko so vsi govoril kak je kivi zdrav pa koliko vitaminov ima sm ji pa dala jogurt s kivijem pa sva ble spet pikčaste. tko da tud to nava več.
|
|
|
|
RE: Drgnjenje zapestij in gležnjev 3.7.2008 13:02:33
|
|
|
|
Paštetka
|
Kivi je eden bolj alergenih živil, zato se uvaja po 1. letu. Najbolj alergene so tiste drobne črne pikice - kao koščice ali kako se jim reče. Drugače je pa kivi zelo zdrav in z veliko vitamina C. In skoraj vsa živila, ki imajo ogromno vit. C so precej alergena: jagode, agrumi... in znajo povzročati krče. Vendar, če je nekaj za odraslega zdravo, še ne pomeni, da je za dojenčka tudi
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 3.7.2008 13:04:11 >
|
|
RE: Drgnjenje zapestij in gležnjev 3.7.2008 13:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Paštetka hvala ti za pojasnilo, sem tud potem pogruntala sama ampak kaj ko ti eden pravi tko drugi drugače za eno in isto stvar. pol pa vedi kaj je prav in kaj ne. pa sej se sproti učiš na svojih napakah. drugače je pa zdrava kot dren do sedaj razn to dvoje ni bla še nič bolna (morm potrkat). je pa tud zlo pridna sploh ne veš da jo imaš. že od rojstva mi je spala ponoč skor več kot 6 ur skupi, po dveh mesecih je pa začela po 12 ur skup, stem da pa podnev sam po 15 min. pa glavno da ponoč pa da je zdrava. se ti pa še enkrat oproščam ko sm te na drugmu forumu narobe zastopla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?