Špacka -> MARČEVKE-KJE STE?!?! (24.2.2005 14:54:31)
|
Ojla! Bom pa kar tuki mal pojambrala, se mi zdi, da so mi vse februarke že pobegnile in že veselo cartajo svoje :duda: men se pa zdi, da ne bo nič s februarjem no imam še časa 4 dni, sam se še čisto nič ne dogaja... Včeraj imela CTG vse v redu, pokazal ni še nič, babca se je matrala skoraj eno uro, da je CTG kaj pokazal, sem se mogla kar valit po tisti postlji, si predstavljate s tem velikim trebuhom, sem mislila, da me bo razklalo na dvoje... no in pol še reče, da kaj je s tem mojim otrokom, ta pa bo živ, boste imel velik dela s tem živahnim fantkom:zmeden::zmeden::zmeden: madona sem bla jezna, kaj punčke ne morejo bit živahne?:zmeden2: Ja naša pupa je očitno zelo živahna:)-:)-:)- pa kaj, sicer se včasih sprašujem po katerem je pobrala te gene:love::love::love: sem mislila, da bo svojga atija osrečla danes, ker ima god, pa zaenkrat še nič ne kaže;) Tako kot ve tud jaz sita sama sebe, tud iz stanovanja se težko spravim, sem lena kot .....lepo, lepo prosim naj hitro mine čas do poroda in lepo prosim ne me prehitevat, ker sem najprej jaz na vrsti:)-:)-:)- če ne bom huda;) Lp, Špacka
|
|
|
|