Pikec -> RE: Skoraj zlezla skozi bankomat... (28.6.2008 22:35:16)
|
Še jst: Kartico NLB mi je iz samga ljubga mira požrl bankomat Gorenjske banke (le zakaj a?). Pa sem rabla denar nujno zarad pregleda (samoplačniškega). In jst čist obupana grem na banko kjer je bil bankomat, pa mi stric razloži, da polnijo uni drugi strici in ne banka, ter da bojo kartico ven dobili naslednji dan med 8 in 10, ko pridejo filat bankomat (filajo redno 1x na dan). Ampak da kartice ne bom dobila pri njih ampak na mestni centrali. Letim na NLB dvignit - dajo mi z osebnim dokumentom. Naslednji dan letim na GB da mi dajo kartico. Pa mi teta razloži da tako ne gre ker jo morajo po protokolu vrnit v mojo MATIČNO BANKO, ki je na drugem koncu SLO.... ****... trajalo bi 2 dni za dol, 2 dni nazaj v LJ in pol še 2 dni od LJ na Gorenjsko. In oni bi mi pol poslali na dom... WTF (tako je bilo meni razloženo, če je to postopek pa ne vem). No da nadaljujem pa teti povem, da kartico rabim (itak) in reče da bo klicala, ker oni je ne smejo dat kar tako. Okej, kliče na NLB tam ji potrdijo, da lahko da. Vedeli so za kaj se gre ker sem se že prej z njimi zmenla. Ona pol to vpiše v neko bukvo, mi da za podpisat in jest vzamem kartico. To da sem morala pokazat osebni dokument ni potrebno posebi povedat. Ergo sem dobila kartico takoj naslednji dan 1 uro po tistem ko so jo pobrali ven iz mašine. Hvala vsem referentkam, ki so se zelo potrudile, da sem jo dobila...res hvala.
|
|
|
|