|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lažni ali pravi popadki?
28.6.2008 12:00:41   
pepa6
Pozdravljene!

Mene nekaj zanima. Že od včeraj me hkrati zagrabi kot nekakšen krč v križu, trebuhu, ki otrdi in drži kakšni 2 minuti, potem malo popusti, in spet zagrabi. Imam občutek, da mi kosti narazen vleče. So morda to popadki? Je pa tak, da do 5 krat so taki krči, pol pa mir. Sem enega takih krčev včeraj dobila na ctgju, ki sicer ni tega zaznal kot popadka, in naj bi to bili lažni popadki. Koliko časa ste imele lažne- boleče popadke, preden so prišli pravi? Aja, noseča sem 38 4/7.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lažni ali pravi popadki?
28.6.2008 12:17:55   
mateyka
Koliko časa ste imele lažne- boleče popadke, preden so prišli pravi?

en teden. ko mi je šel čep.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2008 12:56:02   
Naja30
1 dan in sicer tisti dan, preden je zvečer šel čep, čez 2 uri pa še odtekla voda.
Ne skrbi, saj si že proti koncu in je čisto normalno, če imaš že lažne popadke. Malo le preverjaj čas in če se bodo stopnjevali in postajali bolj in bolj boleči, postajajo pa pravi. Srečno!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2008 12:57:23   
Anonimen
Jaz sem rodila 6 dni čez rok (sprožen porod), pa sem že 14 dbi pred PDPjem čutila Kao popadke oz. sem ob vsakem špikanju ali krčku pomislila, da se bo pa morda začelo. user posted image
Tiste ki so že rodile, so pa vedno rekle, da ko bodo pravi popadki, da boš že vedela, ker jih en moreš zgrešit.
In veš kaj? Ko bodo prišli pravi popdaki, jih res ne boš zgrešila. user posted image user posted image user posted image  Ni šans, da se boš takrat še imela čas spraševati, ali je to to. user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2008 13:42:57   
Anonimen
Nisem imela lažnih popadkov, čeprav sem mislila, da so. 30 ur me je na vsakih 15 minut zelo narahlo, kot kakšen menstrualni krč špikalo v spodnjem delu telesa, pa sem mislila, da so lažni, ker to ni bilo nič vse skupaj, ni se stopnjevalo, niso se zgoščevali,... potem sem itak imela pregled pri G., tik pred tem pa mi je odpadel tudi del čepa. In mi G. reče, da sem odprta 2 cm user posted image user posted image user posted image . Potem je sledilo še nekaj ur takih "popadkov", odpadel je še en del čepa (kot velik smrkelj), popadki so se končno zgostili, postali malo močnejši in po 45 urah (od tega dveh bolj bolečih) sem rodila. Ampak za 40 ur bi mirne duše rekla, da so lažni popadki ali da me nekaj prebava daje, ker ni bilo nič konkrentega.

(odgovor članu pepa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2008 19:52:09   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Nisem imela lažnih popadkov, čeprav sem mislila, da so. 30 ur me je na vsakih 15 minut zelo narahlo, kot kakšen menstrualni krč špikalo v spodnjem delu telesa

Pri meni podobno celo noč, proti jutru pa so se zgostili na 5 min, sem se šla stuširat da pol pokličem  rešilca, pa mi je med tušanjem še voda odtekla, čez 3 ure sem žas prvič dojila

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2008 19:59:19   
Anonimen
Koliko časa ste imele lažne- boleče popadke, preden so prišli pravi?

Nic.

(odgovor članu pepa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......