Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
lažni ali pravi popadki? 28.6.2008 12:00:41
|
|
|
|
pepa6
|
Pozdravljene! Mene nekaj zanima. Že od včeraj me hkrati zagrabi kot nekakšen krč v križu, trebuhu, ki otrdi in drži kakšni 2 minuti, potem malo popusti, in spet zagrabi. Imam občutek, da mi kosti narazen vleče. So morda to popadki? Je pa tak, da do 5 krat so taki krči, pol pa mir. Sem enega takih krčev včeraj dobila na ctgju, ki sicer ni tega zaznal kot popadka, in naj bi to bili lažni popadki. Koliko časa ste imele lažne- boleče popadke, preden so prišli pravi? Aja, noseča sem 38 4/7.
|
|
|
|
RE: lažni ali pravi popadki? 28.6.2008 12:17:55
|
|
|
|
mateyka
|
Koliko časa ste imele lažne- boleče popadke, preden so prišli pravi? en teden. ko mi je šel čep.
|
|
|
|
RE: lažni ali pravi popadki? 28.6.2008 12:56:02
|
|
|
|
Naja30
|
1 dan in sicer tisti dan, preden je zvečer šel čep, čez 2 uri pa še odtekla voda. Ne skrbi, saj si že proti koncu in je čisto normalno, če imaš že lažne popadke. Malo le preverjaj čas in če se bodo stopnjevali in postajali bolj in bolj boleči, postajajo pa pravi. Srečno!
|
|
|
|
RE: lažni ali pravi popadki? 28.6.2008 12:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem rodila 6 dni čez rok (sprožen porod), pa sem že 14 dbi pred PDPjem čutila Kao popadke oz. sem ob vsakem špikanju ali krčku pomislila, da se bo pa morda začelo. Tiste ki so že rodile, so pa vedno rekle, da ko bodo pravi popadki, da boš že vedela, ker jih en moreš zgrešit. In veš kaj? Ko bodo prišli pravi popdaki, jih res ne boš zgrešila. Ni šans, da se boš takrat še imela čas spraševati, ali je to to.
|
|
|
|
RE: lažni ali pravi popadki? 28.6.2008 13:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem imela lažnih popadkov, čeprav sem mislila, da so. 30 ur me je na vsakih 15 minut zelo narahlo, kot kakšen menstrualni krč špikalo v spodnjem delu telesa, pa sem mislila, da so lažni, ker to ni bilo nič vse skupaj, ni se stopnjevalo, niso se zgoščevali,... potem sem itak imela pregled pri G., tik pred tem pa mi je odpadel tudi del čepa. In mi G. reče, da sem odprta 2 cm . Potem je sledilo še nekaj ur takih "popadkov", odpadel je še en del čepa (kot velik smrkelj), popadki so se končno zgostili, postali malo močnejši in po 45 urah (od tega dveh bolj bolečih) sem rodila. Ampak za 40 ur bi mirne duše rekla, da so lažni popadki ali da me nekaj prebava daje, ker ni bilo nič konkrentega.
|
|
|
|
RE: lažni ali pravi popadki? 29.6.2008 19:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko časa ste imele lažne- boleče popadke, preden so prišli pravi? Nic.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......