anna1 -> RE: Umetna oploditev (7.7.2008 11:04:29)
|
Drage punce! Sama sem ena izmed tistih nesrečnic, ki sem pristala v kolesju Leonišča. Kmalu bo 4 leta, odkar delamo na zanositvi, pa nič. Končno sem dala čez vse preiskave, se nažrla Klomifena, dal čez tudi vse 4 IUI-je, saj pri nama niso ugotovili ničesar takega, da ne bi mogla zanosit. Ker do zanositve ni prišlo, so mi predlagali IVF. No, potem pa ugotovijo, da so naju toliko časa "tenstali", da morava kar nekaj preiskav ponoviti, ker so izvidi prestari. Počasi me vse mineva. ko sem se pred tremi leti prijavila v ambulanto za neplodnost v Leonišču, sem naredila največjo napako. Sedaj mi je žal, da se nisem že prej dodobra podučila in se obrnila na dr. Reša, kjer se vse odvija bistveno, bistveno hitreje (to vem iz izkušenj prijateljice). Tudi meni je g. ves čas govoril, da sem še mlada, imam pa kar nekaj čez 30 let. Ko ugotovijo, da res že dolgo pacajo, pa se posipajo s pepelom. Ta neosebni odnos mi je od vsega še najtežje prenašati. Moj ginekolog je sicer super prijazen, ko sem v ordinaciji, četz pet minut več nima pojma, kaj sva se pogovarjala, zakaj sem bila pri njemu. Sistem je katastrofalen. Še vedno se odločam, ali naj vse skupaj prenesem drugam, čeprav sem tik pred IVF. Toliko o moji izkušnji ter letih obiskovanja GK v Lj.
|
|
|
|