BAMBINA_ -> RE: Povedat ali kar it? (28.6.2008 11:51:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tititi Tko da jaz nisem delila vsega na pol. To so bli le taveliki računi. Vmes je blo doti takih ki sem jih jaz financirala in res mi to NI predstavljalo nobem problem. Ampak ko videš da te nekdo nateguje... pol ti malo pokrov dvigne... Ampak vidiš, saj vidva nista cimra, da bi preračunavala, kdo prispeva več, pač pa partnerja, ki živita v skupnem gospodinjstvu. Jaz predvidevam, da bova do smrti skupaj, zato mi dol visi, če dam jaz na mesec tisoč € več ali majn kot on, ker slej kot prej bova itaq tudi preostali denar potrošila za NAJU (pa, če so to oblačila zame ali kolo zanj, mi2 to vse dojemava kot najino). Srž problema pri vaju jaz vidim v tem, da sta nezaupljiva in nista pripadna drug drugemu v celoti, ker, če bi bila, potem finance ne bi smele biti problem. Če pa imaš v glavi, da je to zgolj neka prehodna veza, potem seveda paziš, da v tej avanturi nisi v kateremkoli pogledu izkoriščen. Ker veš, jaz za mojega partnerja nikoli ne bi mogla reči, da me izkorišča ali nateguje, pa četudi bi za vse plačevala samo jaz. Al sploh se probat še enkrat pogovort al kr it, če vse drugo štima razen financ... Kot sem že zgoraj omenila, če bi vajin odnos štimal, potem tudi finance ne bi bile problem. Problem pri financah po mojem mnenju odraža probleme v vajinem siceršnjem odnosu. Tako, da težko verjamem, da če finance ne štimajo, da vse ostalo pa štima.
|
|
|
|