Ajsha -> bombažne pleničke (24.2.2005 13:24:22)
|
Hojla! Jaz uporabljam bombažne pleničke že 9 mesecev - od rojstva moje punčke naprej. Seveda jih NE rabiš 40, ampak jih je 20 popolnoma dovolj. K plenički spadajo tudi bombažni vložki, prekrivne hlačke pa moraš dokupiti. Finančni zalogaj je kar precejšen, predvsem zaradi tega, ker moraš vse plačati naenkrat, ampak je ta vsota kljub vsemu cca 3x manjša od vsote, ki jo porabiš za pampers pleničke. Moja punči se v teh pleničkah počuti super, rita ni nikoli vneta in če bi še enkrat izbirala, bi se prav tako odličila za bombaž - ne predstavljam si, kako mora biti za otročke grozno, ko so zapakirani v tisto plastiko - kot da bi morale me imeti 2 leti nonstop allways vložke. Baje so otroci, ki jih povijamo v bombažne pleničke hitreje suhi, saj jih mokre plenice motijo in se naučijo prej povedati, da bodo lulali. To so ugotovitve mednarodne raziskave, ki je pokazala, da so uporabniki bombažnih pleničk v povprečju od 9 - 12 mesecev prej suhi kot uporabniki plastičnih pleničk. Kakorkoli že, meni ustrezajo. LP!
|
|
|
|