frutka_
|
Evo, tako si vas jaz predstavljam: al bina:manjše postave, malo močnejša, kratki nohti, skuštrani lasje teja..:predstavljala sem si te črno, z dolgimi lasmi...no, full sem usekala mimo alja: z očali, manjše postave, rjavolaska neva:kotbabico, s sivimi lasmi in očali na koncu nosa...hihihi...kakšno nasprotje. Tako vitalna in mlada! splišni: sem mislila da si taka frfrica mlada z umetnimi nohti pa kostimčki, visokimi petami tinka-pepa:majhna, kratkolaska, z očali lenny:svetli lasje na paž baguska: mlada, z odštekano frizurco deni: urejeni lasje v čop, visoka Pika 74:energična, nabrita, visoka, temna Ribica: stokrat bolj suha kot sem mislila, pa manjša kot sem si predstavljala ampak luštna in zeloo zrela. Sploh ti pašejo tisti malo nakodrani lasje. tare: temna in visoka, urejena anny: starejša, z rjavimi lasmi lin: blond, svetle očke, suha lan: starejša in temnolasa Miška: sem mislila da si starejša. Otroci pa so ultra pridni!Svaka čast! Erdbeere: rjavolaska, srednje postave, navihana nejcko: rjavolaska, mehke poteze, manjše rasti ... za štajerke sem bila najboj presenečena nad napačno predstavo pri Willmi (blond, suha, tiha!), Seven( večjo, suha, temnolasa, mirna), MoycaH, Kamejka, ... V glavnem nekako tako!:muca:
|