Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
*tare, a sem res stroga:ups::ups::ups::)-:)- Eh, po moje glih nasprotno!! Drugač mam pa občutek, da sva si midve s Pikaču mal podobni...ena jo je super opisala!
Anny, evo se ena Mojca, ki ne ustreza tvojemu opisu. Sem kratek cas na RR,ampak: .......... srednje rasti, temno rjavi dolgi lasje, sive oci. Slaba fotka, album se ni zrihtan, tolko pa za predstavo. Tema res super!!!!!!!!!!!! :rozica:
Joj, Mojca, si me nasmejala...nikoli v življenju nisem imela dolgih blond las!:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Deni,nisem te še videla, a po moje,kratki svetli lasje, srednje velika in bolj športne postave! A sem dost mimo udarla??? Alja:drobna, blond, vendo nasmejana.... Ajde, gremo, vse svoje fotke gor!!!
Kaj ste same Gorenjke?? Jaz sem iz jesenic, ampak od konca srednje sole povsod, sam tam ne. Po Ljubljani in Celju smo pristali v MAriboru. Mogoce ste ze kdaj pisele o tem, ampak Gorenjke, kolko ste pa stare? Me zanima, ce smo pribl. itsa generacija, mogoce se pa poznamo!!
Lin si pa jaz predstavljam tako z okroglim obrazkom, bolj majhno, z jamicami v ličkih in kostanjevimi lasmi...ja, pa pogled imaš ziher tako živahen, kot tvoja tamalčica. A sem mim udarla:ups:
Upam, da bo RR nardil kdaj kakšno skupno srečanje za vse babuške in :duda:, potem pa bo to zanimivo....si bomo morale kar kakšne znakce gor dat, drugač se bomo ves dan samo predstavljale:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-