Pojedel košček penaste žoge (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

ALEKSA13 -> Pojedel košček penaste žoge (27.6.2008 20:43:32)

Pozdravljene,

danes popoldan smo bili na obisku pri družinskih prijateljih in moj 10,5 mesecev star fantek je odgriznil majhen košček trde penaste žoge in ga pojedel. Bil ja tako hiter, da nismo mogli kaj...Zdaj pa me malo skrbi, ali je lahko kaj narobe, ali bo to šlo z blatom naprej. To je bilo prvič (in upam, da zadnjič), tako da prosim za kako izkušnjo, nasvet...Hvala, lp

Jančika_ -> RE: Pojedel košček penaste žoge (27.6.2008 20:54:51)

Po moje ni panike. Bo pokakal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Glavno, da koščka ni vdihnil. 

ksenija12 -> RE: Pojedel košček penaste žoge (27.6.2008 21:25:40)

Mislim, da bo vse ok - nevarnost pri takih koščkih je, da bi se z njimi zadušil...po mojem ga bo pokakal...

buček -> RE: Pojedel košček penaste žoge (27.6.2008 23:12:07)

ne skrbi. poznam otroka je jedel mravlje in enkrat je pojedel živo ribico... pa ni bilo nič hudega

massylou -> RE: Pojedel košček penaste žoge (27.6.2008 23:54:47)

Nič bat. Bodi pozorna, če bo normalno kakal (zaprtje) in če bo košček v dnevu in popl zunaj (lahko tudi malo več).
Naša mala je tudi že vato pojedla, pa en kamenček me je prehitel, pa kak kartonček...

Lahko pa tudi pokličeš P.

anju -> RE: Pojedel košček penaste žoge (28.6.2008 7:13:27)

IZVIRNO SPOROČILO: ALEKSA13
To je bilo prvič (in upam, da zadnjič)

težka bo, pomojem bo še kaj neprimernega "pokusil", tako je... samo tale košček ne bi smel bit preveč problematičen.

Stran: [1]