|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krci po milumil mleku?
27.6.2008 18:54:47   
luna27
hojla...doma imamo 3 tedne starega dojencka in ga grozno dajejo krcki, probali smo ze vse mogoce...smo pa tud saltali iz novalac ac proti kolikom na milumil...novalac ga je zapiral po milumil mleku pa se mii zdi da so krci se intenzivnejsi...ima katera izkusnje s tem mlekom, je kateri imel po tem mleku krce ali je mogoce to le slucajno?kaj naj naredimo naj gremo nazaj na novalac ali naj pocakam se kak dan namilumilu....???????prosim vas za pomoc
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krci po milumil mleku?
27.6.2008 19:11:07   
butt3rfly
večina dojenčkov ima do tretjega meseca krče, kar ni vedno nujno pogojeno z izbranim mlekom. naš mali jih sicer ni imel veliko, smo pa mu vseeno devali kapljica sab simplex, ki so kar vredi pomagale. če mleko dojenčku ne odgovarja, se ponavadi pokaže ob zaprtosti dojenčka. seveda se pa lahk pojavijo tudi razni krči. mislim, da tvojega pač mučijo običajni krči. daj mu kakšne kapljice, čaj proti krčem se tudi dobi, pomaga pa tudi masaža trebuha. če pa misliš, da je vzrok mleko, pač tak dolgo menjavi mleko, da boš najdla neki, kar ustreza.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu luna27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2008 19:51:15   
Anonimen
Jaz sem svojemu sinu dodajala mleko poleg dojenja.Samo mi smo imeli HIPP mleko.Po temu mleku,je bil zaprt,zato sem mu mleko mešala z sladkimi kamilicami,da ni bil zaprt in tudi šraufalo ga ni.Men je to svetovala otroška zdravnica.Jaz sem mu dodajala samo zvečer.

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 22:52:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2008 23:01:12   
lana8
Pozdravljena, sama imam 2 meseca in pol staro punčko, in ji že od samega začetka dajem hrano milumil. Najprej sem ji samo dodajala milumil zvečer, po dojenju, da mi je spala celo noč. Sedaj, ko pa ne dojim več, imava pa samo milumil mleko. Mislim, da je do sedaj imela samo ene 2x krče (mogoče po tem mleku - sem ji dala par kapljic proti napenjanju, da ji je bilo boljše), sedaj pa jih nima čisto nič.
Taka je moja izkušnja z milumil 1 mlekom, kupujem pa ga v mullerju. 
Mogoče bi lahko počakala kak dan, ali pa ji daj kakšne kapljice priti krčkom v mleko, drugače pa poskušaj še kako drugo mleko, upam da bosta našli ustreznega. lp

(odgovor članu luna27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2008 0:19:04   
Peli
Meni je rekla patronažna da se pravi krčki začnejo pri 3 tednih. Mogoče pa to sploh ni od mleka? Drugače pa še mal zamenjaj, pa boš vidla če bo kaj drugače.
Mi smo imel najprej Aptamil, pa je kar na lepem začel ful zeleno kakat, pa zaprt je ratal, zdej smo poskusil Bebo pa je blato spet rumeno, vendar brez dodane laktoze še zdaj ne more kakat, zato sm zdej kupila Aptamil Comfort - ta naj bi bil za lažjo prebavo, tudi proti krčkom, bomo vidl če bo zdej kej bolš, je pa mali star 2 meseca.

(odgovor članu lana8)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2008 8:44:27   
tilči
prvemu sinu sem dajala milumil in sedaj ga poleg dojenja dodajam sinu starem 6 tednov, pa nisem nikoli imela problemov

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?