Kdaj rolerji? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 11:38:52)

Tiste, ki imate že malo večje otroke ali poznate koga, ki jih ima, kdaj so se otroci začeli rolati oziroma voziti z rolerji?
Še o tem darilu sem malo premišljevala za letošnji 3. rosjtni dan za Tiborja (marca), pa ne vem, če ni še prezgodaj. Je, a ne?

Vera* -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 11:49:44)

Splišni,moj Roki je star 3 in pol leta,pa sem ga lani prvič postavila na rolerje.Mu je pa kar fajn šlo.Poskusi.Boš videla kako bo Tibor navdušen.:bravo::bravo::bravo::bravo:

Lenny -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 12:00:36)

Mi smo probali lani, ko je imel slabi dve leti. Dobili smo tiste od Fisher Price, ki imajo zadaj dve vzporedni kolesi, spredaj pa dve zaporedni, pa velikost se da nastaviti. Ker se da blokirati zadnja kolesa, je na začetku bolj hodil, potem pa se pustil vleči. Kako bo letos, bomo pa še videli, ko skopni sneg.

Anja -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 12:03:03)

Z rolerji lahko komot poskusita (najprej se naj po teravi sprehaja, da bo dobil fajn občutek)

Je pa ena RRjevka na NV enkrat prav opisala malo šolo rolanja (poskusi z iskalnikom) :)

Svetujem da greš do Toysa v Graz pa mu kupiš nastavljive rolarje (se mi zdi da od 26 do 30) pa daš lepo 30 eurov za to pa še okoli 15 evrov za ščitnike :) :) :)

Prideš lepo skoz, pa še rolarji so kavlietni!!! :sloncek:

Anonimen -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 12:04:44)

Hvala vam za te podatke, posebej hvala tebi, Anja. Bom poskusila poiskati.

Erdbeere -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 12:52:22)

Splišni mi smo našo letos postavili na drsalke, pa ji še šlo odlično, tako da sem rekla da ji bom tudi rolerje kupila bo pa junija stara 3 leta

.ču -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 14:29:34)

Splišni jes tud bl za rolerje navijam,sej tista zadeva za vozit je super,skor ko ta prava za na cesto.Samo če praviš,da že tibor že nekej ima v tem smislu,se mi zdi,da bojo rolerji bl koristni.
Pa ravno pravi čas,da bo začel mal probavat.

Mi smi tud dobil za darilo tiste od Fisher Price:(jes sama kej tacga nikol ne bi kupila.
Res so nastavljivi,pa več koleščkov majo,samo se mi pa zdi,da so izredno nevarni.Čist so trdi,obujejo se s čevljem,tko da noga notr kr pleše:(Pa še štorasti:grrr:
In svaka čast tistemu otroku,ki se s temi rolerji nauči rolat,res.

Vem in verjamem pa,da boš izbrala pravo darilo:)

Lp:rozica:

Anja -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 15:10:54)

Pikaču ;9

Jaz ne navijam za fišer price ;9

So tile rolerjo sicer plastični (na klipsne) ampak kvaslitetni iz Toysa :) so pa no name zato so tak pocen :)

;) pa kolice so 4 ena za drugo (ne grejo narazen kot pri fisher p.) so pa kvalitetne :)

.ču -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 15:28:40)

Anja,sploh napisala in tud ne mislila,da ti za karkol navijaš:(jes sm samo svoje mnenje povedala.
Upam,da se razumeva:rozica:

Pia73 -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 19:09:59)

Mi smo mu tudi kupili rolerje pri 3. letih, pa mu je šlo tako tako. Ampak smo kupili take nastavljive od firme CC Crazy creek pa smo dali za njih 6.990 SIT, so bili znižani iz 9.900 SIT, kupili smo jih pa v Intersportu v Mercatorju. Če se da je fajn za te stvari počakati, ko so akcije. Seveda smo zraven nabavili tudi ščitnike za komolce in kolena, čelado pa je itak že imel za kolo. Fajn je, ker mu bodo sigurno še najmanj letos prav.

Meni se zdi to primerno darilo za 3. roj. dan.

Pia73 -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 19:13:21)

Aja, Splišni tole sem se še spomnila, ne kupit Alpininih, so baje total zanič iamjo plastična kolesa in otroci imajo baje z njimi samo probleme,...

Anja -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 19:22:23)

Ne kupi alpininih to kar pravi Pia je res :((

Anonimen -> Kdaj rolerji? (24.2.2005 20:10:19)

Hvala, punce. Zelo sem vesela vaših mnenj.

Stran: [1]