Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ... mineva leto dni.... 27.6.2008 20:14:49
|
|
|
|
Aja1
|
In seveda za novo nosečnost.
|
RE: ... mineva leto dni.... 28.6.2008 9:00:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Neža Želim ti, da tokrat zdržiš čim dlje Velikokrat, prevečkrat se spomnim na Mašo in Maja, skupaj s tretjim . Saj veš.... Kmalu pride sreča tudi za nas.
|
|
RE: ... mineva leto dni.... 29.6.2008 16:37:44
|
|
|
|
špelin@
|
Draga bivša majčica Neža81, nismo pozabile nate, čeprav se nisi dosti javljala. Iz vsega srca mi je žal za tole resnično žalostno obletnico Moram ti povedat, da sem kar zavriskala, ko sem prebrala, da si že celih 25 tednov noseča!!!!! Prečudovita novička Vedi, da tvoje majčice stiskamo pesti in pošiljamo tebi in tvoji kepici ogromno pozitivne energije
|
|
|
|
RE: ... mineva leto dni.... 30.6.2008 7:45:34
|
|
|
|
Maxica
|
Pa srečno srečno srečno za malo pikico v trebuščku, dva angelčka skrbno pazita nanjo, prepričana sem.
|
|
RE: ... mineva leto dni.... 30.6.2008 14:10:58
|
|
|
|
Matejčika
|
|
|
|
|
RE: ... mineva leto dni.... 30.6.2008 22:06:45
|
|
|
|
andreja2000
|
Neža81 za tvoja mala IZVIRNO SPOROČILO: Neža81 ... imam pa tudi dobro novico... danes sem dopolnila 25 teden ... dva tedna več kot lani.... Tole sem pa ful vesela zate,le tako naprej!!!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?