Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 16:09:39
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A i jo?....no tengo dinero ooo jo no te puedo ajutar mi kerida e como los de mas aki, anke jo no puedo mirar( ) estas estupideses
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 16:31:48
|
|
|
|
Blejka26
|
panščina še zdaleč ni to-piši kao što govoriš..jaz zaradi limonad vsaj razumem za kaj poje kakšna pesem..
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 16:32:51
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 panščina še zdaleč ni to-piši kao što govoriš..jaz zaradi limonad vsaj razumem za kaj poje kakšna pesem.. Ne morem, da ne bi, ampak blejka, ti si fenomen
|
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 16:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pha.....ma folk časa. Pol so pa službe v pozno popoldne krive da ni časa za familjo. Pa že raj v šihtu sedim pa sm plačana zato k pa svoje možgane mučim.
|
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 19:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je zdaj narobe s tem če pogledam(o) eno nadaljevanko dnevno, torej si vzamem eno urico samo zase Ja, meni je to pač užitek, nekaterim pa druge nanizanke, filmi, oz. sprehod, šivanje itd... Ne mi o tem da potem nimam časa za družino in da časa ne preživljam kvalitetno, džizus
|
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 20:54:44
|
|
|
|
Ajvy
|
jst sem gledala...happy end...vsi se poročijo, mati rodijo bratca...in na koncu ponosni očka snema ob pojstelji familijo..LArry-Gaby (pol dela sta se dajala dol). Diana-MAx....in mati s sinom, čigar ime si nisem zapomnila----
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 21:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
muy bien, gracias
|
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 21:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
i tu, como estas hoy?
|
|
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 21:53:41
|
|
|
|
arabela*
|
majke ste zanimivi,ej. A tisti vaš terminator,pa predator,pa naša mala klinika.Uh,težko zame
|
|
RE: mehiška nadaljevanka 27.6.2008 22:30:35
|
|
|
|
Blejka26
|
to da nimamo časa za družino zaradi nadaljevank...hallo...tko obsedene pa nismo.jaz si snemam eno nadaljevanko in jo gledam ko moji otroci spijo..ravno zato,da ne zapostavljam svoje družine..
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?