|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kasnejsa zanositev
26.6.2008 23:03:11   
skopčevka
lep pozdrav.zanima me!!!namreč zanosila sem u 9. tednu a plod imam velik za 6 tednov.se pravi kasnejša zanositev.s plodam je use u redu.usaj g. mi je tko reku sam imam še en ultrazvok 8.7.pa me zanima če je katera bila u isti situaciji kot jaz.g mi je samo dal en papir na katerem piše velikost ploda in na sum ostalih bolezni samo to in nič drugega.je katera bila že u podobni situaciji.hvala u naprej za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kasnejsa zanositev
27.6.2008 7:18:44   
nina166
Če je drugače s plodom vse vredu, potem se nimaš kaj sekirat. Jaz sem bila naročena na prvi pregled, ko sem bila noseča 7 tednov in bi se mogel že videt srček (to je bilo izračunano po prvem dnevu zadnje m). Ko pa mi naredi ultrazvok, pa reče, da se še nič ne vidi, niti pikica ne. Da je vse ostalo veliko za 5 tednov in da sem verjetno kasneje zanosila. Bilo me je povem zelo strah, da se pikica sploh ne bo pojavila, vendar ji je na naslednjem pregledu že lepo bil srček.

Tako da če je s pikico vse narobe, si res zanosila kasneje. Saj bo vse vredu. Želim ti lepo in mirno nosečnost

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu skopčevka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2008 8:31:12   
corti
Tudi jaz imam podobno situacijo! Prvi UZ sem imela v 7. tednu, vendar sem čez en teden morala priti še enkrat na UZ in takrat se je že videl srček! Tako da sem zanosila 14 dni kasneje kot naj bi po prvi menstruaciji!

Nič se ne sekiraj in pred vsem uživajuser posted image !

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2008 9:10:05   
Mariana
Pozdravljeneuser posted image ,

evo še moje izkušnje. Prejšnji teden sem imela prvi pregled in po mojem
izračunu naj bi bil to 8 teden. Ko sva naredili UZ sva lepo videli srček, še celo
slišali sva gauser posted image . Tudi rumena vrečka se je lepo videla, kar naj bi bil dober znak. Ko sem od gin.prejela uz slikco pa je na njej pisalo 6w4d. Zdaj pa mi tudi ni nič jasno. O.K. sem pač zanosila nekaj dni kasneje, ampak, da se je srček že lepo videl in slišal. Kdaj ste ga vi videle prvič? Ponovni predled imam čez 10 dni in po besedah moje gin.bova takrat šele uradno napisali nosečnost. Jest sem pa že tako vesela, ko pa se spomnim na to da še ni nič 100% mi je pa hudo. Kako je kaj z vašimi slabostmi in ostalim počutjem?

pozdravček

(odgovor članu skopčevka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?