mojamura -> RE: A gledate trenja? (27.6.2008 8:38:23)
|
u jaz pa nisem gledala oddaje, ker je bil včeraj fuzbal....pa bi jo. vsak ki je predebel se mora sam odločit za hujšanje, ker če njemu ne naredi klik v glavi je vse govorjenje, da je to nezdravo pa bla bla bla, brezveze. osebno me boli K... za vse družbene norme, ki nam diktirajo modo, stil oblačenja, kakšen avto naj vozimo, kako naj dihamo, kaj naj pijemo....itd., na koncu še, oprostite izrazu, prdnit ne bomo znali prav, ker so pač rekli v reklamah, da se ne prdi tako. sami smo tako nori, da pustimo, da nam nekdo diktira, kako naj živimo. jaz mam preveč kil (včasih sem bila o tem raje tiho), zdaj pa sem bolj flegma, beri, smotane opazke mi gredo na jetra, vendar jih raje preslišim, ker je škoda živcev. No, se pazdravo prehranjujem in od januarja sem shujšala 17 kil brez stradanja, brez štetja kalorij in podobnega sranja. tako da vsak zase ve kako in kaj....a vedno se še najdejo debili, ki mislijo, da oni vejo najboljše kaj je za nas dobro in kaj ni. na nas pa je, ali bomo poslušali njih ali pa nas same - tudi naše telo.
|
|
|
|