Elly222 -> Moja kolegica se mi smili (26.6.2008 18:48:25)
|
V bistvu je tako-punca je res ok in zdej se pripravlja na poroko že od januarja-vso organizacijo vodi ona. Z bodočim možem še prenavljata stanovanje in včasih se mi prav zasmili. Ima mamo, ki ji pač pomaga kolikor se le da s pripravami-finančno ne more nič, ker nima in ji še ta moja kolegica non stop kak euro da. Njen oče je živ kreten in zdej se vsi bojijo, da nebi naredil kake bedarije na poroki. Tast in tašča sta pa kr premožna vendar jih nič ne zanima-tudi enkrat, ko sm bla zraven je vprašala, če imajo kako željo-kak običaj, da ga vključijo pač v poroko in tašča, da ne-da oni nimajo pač nič. Njena tašča je živi zmaj in mojo prijateljico v bistvu ne sekira to, da jo poroka ne zanima-skrbi jo to, ker ve, da bo zagotovo po poroki kaj komentirala in punci se bo skegljalo. Včeraj se mi je zjokala, ker je rekla, da jo skrbi oče pa zajedava tašča-vsem bi rada ugodila in se je čisto presušila v teh mesecih. Njen bodoči mož je hvalabogu res faca in je reku, da če bo njegova mama kaj komentirala, da jo bo vtopil v žlici vode, ker ve kolko se je njegova draga namučila. Jst ji v bistvu ful želim pomagat pa ne vem kako-žal mi je je, ker je ena boljših oseb kar jih poznam. Mislim, da se ji tašča tudi "maščuje" ker ji je enkrat lepo povedala, da ne želi, da se non stop vpletajo v stanovanje in je padla zamera...Bedarije v glavnem. A so ble za vas punce tudi take situacije z raznimi sorodniki "čudaki". Kako ste zadevo izpeljale in kako ste se ubranile poporočnih komentarjev? Tudi sama sem poročena-sam moja družina je itak cela čudna in me nič več ne rani-tko, da sm jst to kr na hitrco poštimala s kratkim:"ZAČEPI!" Sam kaj ko ona ni taka-nabira,nabira in se bojim, da se nebi zlomla.
|
|
|
|