RE: Kako preoblect otroka ki se joce in upira na vso moč? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Naja30 -> RE: Kako preoblect otroka ki se joce in upira na vso moč? (27.6.2008 22:09:43)

Tole z oblačenjem, ja. Naša je že od nekdaj rada naga. Zdaj poleti je to super za vse, najbolj seveda za njo. Ampak ko se je pa le treba obleči, je pa jok in zvijanje in cviljenje... Naj te potolažim, da je vedno lažje. Zdaj, ko že malo bolj razume (stara je 19m), jo s čem zamotim ali rečem, da pol greva pa tja in tja, bova delali to in to ali ji dam knjigo v roko in ji rečem, kaj naj poišče in mi pokaže.

Glede hrane in mleka - poznam fantka, ki je do 4.leta pil samo mleko! Nič drugega ni hotel probat ali se dotaknit. Pa mu sploh ne zgleda, da bi trpel kakšno pomanjkanje. Baje je v mleku vse, kar rabijo otroci in se da. Tako da ne sekiraj se. Bo že še jedel na veliko. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




massylou -> RE: Kako preoblect otroka ki se joce in upira na vso moč? (28.6.2008 12:47:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Mč II pravzaprav se ti ne zdi da otrok brez hrane ne bi mogel preživeti. Bila sem pri zdravniku in rekel je da ni nič in da se to velikokrat dogaja.


Mja pupa je bila nekaj dni samo na mleku, ko ji je rastel zob...



Mi smo bili pri prvih 4 zobeh (vsi v roku 3 tednov) samo na mojem mleku skoraj 3 mesece. Samo kaki rižev vafelj in kako žličko goveje župce sem kdaj pa kdaj dobila vanjo. NIČ drugega. Pa sem se lahko po trepalnicah metala.
Normalno je začela jesti šele okoli 1 leta, pa še to je grozno izbirčna in tudi zelo malo poje.
---------------------------------------------------------------------------



Kar se tiče bruhanja: kontaktiraj P. Mogoče je samo nevajena ali neješča, lahko je pa kaj narobe.

Naše preoblačenje je bil celi cirkus. Dobesedno. Včasih sem jo preoblačila sedečo v mojem naročju, včasih sem se pačila kot zmešana, včasih smo knjigice gledali... Vse živo. Sem morala vsak dan kaj novega pogruntat. Aja, ful so vžgale igrice "kukuc" --> navadla sem jo tako, da sem jo pokrila s pleničko, jo snela in ji rekla kukuc. In spet in spet... da je dojela, da je igra. Potem sem pri vleki majčke čez glavo spet delala isto, torej kukuc. Potem je to prešlo na nogice, rokice...




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]