NinKa -> visok pritisk (24.2.2005 11:23:44)
|
Jaz poznam ta problem. Ko stopim v ordinacijo mi tist luft ne odgovarja in sem malo pred p....., kar posledicno dvigne pritisk. tako sem ga imela navadno v ordinaciji 140/..ne vem vec koliko, aja dodajam po 1,5 ur cakanja (poletni cas v letu 2003!!)Zdravnik pa mi je pisal napotnice za na Dnevni kurativni center v LJ. Pa sem mu rekla da mam pritisk nizek, navadno mam zjutraj pred prvo kavo 90/60 kar je res nizko. Po jutranji kavi in zacetkom tega kaj navadno pocnem imam cez dan noramlnega 120/75. Pa tut nisem najbolj suha. No, pa sem sla zaradi pritiska k svoji zdravnici pa mi je rekla, da mi verjame, ker pise v kartoteki, ampak da je moznost zaradi nosecnosti, da je malo visji. Svetovala mi je naj si naredim tabelo, kjer si naj 3 tedne redno merim (zjutraj, dopoldan, po kosilu, zvecer). Pa sem,.....G. je bil vesel ko je prisel do zakljucka, da imam ocitno sindrom belih srajc.... In to je to....ne se sekirat, ....sam ful ga opazuj, ker ce je res previsok, lahko ima posledice..... joj sem se razpisala.... :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|