Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:14:29
|
|
|
|
india
|
Hojla, Splišni! Če imaš prostor, kjer boš spravljala ta motor in če je teren v vaši bližini primeren, je to darilo vsekakor super. Mi smo žal doma na hribu, pa še okoli hiše ni dovolj ravnega:(:(:(, drugače bi ga takoj kupila. Kolikor vem, pa so mali motoristi zelo navdušeni nad takimi prevoznimi sredstvi!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:17:38
|
|
|
|
frutka_
|
Po sijočih očkah tamalih islim, da jim je všeč. Malo pa sem skeptična glede hitrosti, ker te mašince kar hitro letijo...ne vem kako ga ustavš...kaj tečeš za njim ker je avtek zelooo hiter! Veš kako pravijo: Boljše se je slabo pelat' ko' pa dobro peš it'!;) ;););););););););););););););););););););););););););)
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:20:39
|
|
|
|
frutka_
|
Mater splišni šele zdaj sem videla slikico v albumu...pa kaj to je darilo za tamladega ali tastarega???;):zmeden:;) To je res MAŠINA!
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:20:51
|
|
|
|
- Mini -
|
Vsekakor je to zelo lepo darilo otroku. Našla si tapravo zadevo za otroka, ni navadno kolo, ampak zelo atraktivna zadeva, ker izgleda kot akomulatorski motor (meni osebno so kolesa na pedala bolj všeč kot na akomulator). :bravo::bravo::bravo: Mislim, da mu bo zelo všeč! Lp mini
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:24:07
|
|
|
|
Mojca20
|
:bravo::bravo::bravo: Men se zdi super! Bi rekla da bi bil vsak 3 letnik takega darila zlo vesel! Mimogrede kok pa staNE?
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:36:10
|
|
|
|
Muffin
|
Vau !! To pa je mašinca :) :bravo: Jaz tudi mislim, da bi ga bil vesel 8) lp, M
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:39:21
|
|
|
|
kofetek2010
|
Naš ga je imel in je bil ful navdušen. Smo bili dosti bolj mobilni kot, če je imel kolo, ker ni potrebno ni delat, samo sediš in uživaš. Mi smo prakticirali tako, da je bil Gal na tem motorju (takrat je bil drug model), midva pa zraven na rolerjih.
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:39:36
|
|
|
|
Luni
|
Ja, ja, je pravo darilo, ja :love::love::love:. Sem kar malo zmedena, tako mi je všeč. Koliko EUR? :muca:
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:40:20
|
|
|
|
maruškaD
|
Mojemu malemu sta babi in dedi tudi kupila štirikolesni motor. Samo namenoma sta vzela tistega ki ni tako močan, da ni prehiter. Ful je bil vesel, ful rad se vozi. Zdaj ko je že malo zrasel se mi zdi, da bo treba kupiti že močnejšega, ker je postal že malo prepočasen. Drugače je pa to super darilo.
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:40:49
|
|
|
|
kofetek2010
|
aja - zdaj pa motor čaka, da bo Lanejko zrastel, da ga "pobratrancuje" :)-
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:48:15
|
|
|
|
tinica
|
Meni so te stvari full dobre. Jaz komaj čakam da bo naš Tin dovolj velik, da mu bomo lahko kupili kakšno takšno mašinco:sloncek:
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
O, hvala za odgovore. Malo sem skeptična, da mu ne bi kupila nečesa, kar bi potem kje ležalo. Pa še zdaj ima poganjalec motor, tak brez pedal, za poganjat, in je ful navdušen. Samo ga bo kmalu prerasel. Pa se mi zdi, da če mu daš novo igračo, da mu staro vzameš. No, to so moji razlogi proti. Sicer pa po moje to ni tako zelo velika zadeva, spravili bi jo v klet. Stane pa 16.000 SIT in je na pedala. Kar naj malo dela, mulc, kaj bo samo sedel. Imamo pa fine terene okoli bloka do štadiona za vozit se. Problem je tudi v tem, ker ga sploh nisem videla, samo na spletu sem ga gledala. Upam, da bo rita pasala gor. Pa še nekaj je: zdaj ima tisti poganjalec, pa kolo, a zdaj naj mu še tretjo stvar za peljati se kupim? A ni to malo preveč? Me skrbi, da ne bi en zoprn mulc ratal, ki ima polno rit vsega.
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:55:12
|
|
|
|
Lenny
|
Sodelavkin triletnik je lani poleti dobil traktor s prikolico (tudi v Pikapolonici) in se mu je mešalo od navdušenja. Ko smo bili skupaj, se je tudi najin takrat dvoletnik veselo spravil na njega. Kot razlaga sodelavka, je zadeva nenehno v uporabi. Meni so te zadeve tudi všeč, ne odobravam pa tistih hecov na akumulator, ker se na njih mularija ne rabi nič potruditi in razmigati. Mu raje na morju kakšen žeton za to plačam, da si izpolni željo. Splišni, ta štirikolesnik pa izgleda super!!! Ta pravi je!
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 10:59:23
|
|
|
|
nejcko
|
Splišni, superca, kar kupi mu ga. Naš Tilen bi znorel od sreče... Se pa meni tudi fajn zdi, ker je na pedala, da mali vsaj mal delajo - mal telovadbe ne škodi. Zdaj sem se pa še jaz navdušla, sam kaj ko ima naš RD šele novembra.
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 11:03:54
|
|
|
|
puri
|
Jaz mislim, da mu bo zelo všeč!:)
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 11:25:23
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
:bravo:bolše darilo ne more bit tud jest komaj čakam da Maj zraste ga sigurno kupim sem ga že gledala in so mi full všeč
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 11:59:38
|
|
|
|
Anja
|
Nekam mali se mi zdi :ups: Poskusi preverit velikost še v resnici, da mu ne bo po parih mescih premajhen. Naša ma traktor in prikolico od peg peregota pa fura to okol že od 2 leta. :bravo: Drugač pa je super, že zato, ker nima akumulatorja, da si vsaj malo mišice pretegne ;) Preveri kvaliteto gum (da niso iz zelo trde plastike)ker pol boš še enkrat 16 jurjev za nove gume dala :( uh, sem ti natrosla8)
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 12:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
O, ne Anja, sem zelo hvaležna za taka opozorila. Lahko se fino zafrkneš s takole zadevo, če nekaterih stvari ne veš. Koliko je velik, sploh ne vem, piše, da je od trh let naprej. Ampak po moje bomo res mogli v kakšno trgovino malo probat. Samo jaz tako rada preko spleta kupujem...
|
|
|
|
Kaj mislite o tem darilu? 24.2.2005 18:57:21
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Moj mož ima že sedaj traktor na pedala nagledan, ki ga bo kupil najinemu sončku. Samo bo še moral malo počakat, ker je komajn tri mesece star...:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?